15.02.2011. / 16:37

Autor: Nacional.hr

Malo se vraća, malo ne: Vesna Balenović ipak ne dolazi u Inu

Štern ističe kako on nema pravo nikoga zapošljavati, već je to u nadležnosti Uprave Ine. Dodaje i kako je mogućnost njenog povratka izgubljena nakon gubitka sudske presude

Vesna BalenovićVesna BalenovićNajava najpoznatije hrvatske zviždačice Vesne Balenović o njenom povratku u Inu i potpori predsjednika Nadzornog odbora Davora Šterna čini se ipak je bila malo prenagljena.

Iako su prije svega nekoliko dana u medijima izjavljivali kako će se Vesna Balenović vratiti u Inu i biti na čelu antikorupcijskog odbora, u Ini takav dogovor opovrgavaju, piše Dnevnik.hr.

Štern ističe kako on nema pravo nikoga zapošljavati, već je to u nadležnosti Uprave Ine. Dodaje i kako je mogućnost njenog povratka izgubljena nakon gubitka sudske presude.

U Ini pak službeno ističu kako je radni odnos Vesne Balenović u Ini završio u travnju 2001. godine te ona nema pravo na obeštećenje jer su sve sudske presude donesene u korist kompanije.

Vesna Balenović za sad nije spremna komentirati ovakav razvoj događaja.

Vezane vijesti

Sanader nikad nije tražio da razgovaramo o INA-i i MOL-u

Sanader nikad nije tražio da razgovaramo o INA-i i MOL-u

Josip Friščić, bivši potpredsjednik Hrvatskog sabora i bivši čelnik Hrvatske seljačke stranke (HSS-a), HDZ-ovog koalicijskog partnera u bivšoj Vladi,… Više

Komentari

registracija
30/9/09

davor12345, 15.02.11. 16:47

E, E! To je naša kumpanija!


registracija
31/1/10

STTony, 15.02.11. 17:21

Ko ih ebe, prvo su lopovi, drugo benzina im je smeće, odavno tankam u OMV-a i moje novce odavno nisu vidjeli.


registracija
7/1/11

djani, 15.02.11. 17:34

MA I ONA JE PREKO VEZE TADA DOŠLA RADITI,SVE JE TO BAGRA,HAJDEMO SE MI U INU ZAPOSLITI,U CARINU ,U BILO KOJU DRŽ FIRMU PA DA VIDIMO KOLIKO EURIĆA TREBA PLUS BITI ILI HDZ ILI SDP MA MRŠŠŠ


registracija
15/11/06

rimaz, 15.02.11. 17:45

A tko je zapravo nju zvao u INU? Zvizdašica je oduvijek zviždala samo za sebe. Ta žena jednostavno svojom pojavom ne ulijeva povjerenje. Ne izgleda kao nezaposlena žena koja sastavlja kraj s krajem.


registracija
31/1/10

STTony, 15.02.11. 17:51

Rimaz tako je, čim ne kopa po kontejneru a ne radi u državnoj službi u Hrvatskoj je sumnjiva. Bravo, sjedi 5.


registracija
2/2/11

MarkoKraljevic, 15.02.11. 18:05

Ko je nju zaposlio u INU...drago bi mi bilo da je vrate ali sumnjam!
Ovi sad su zajebani igraci


registracija
11/1/10

fluid, 15.02.11. 18:10

Koliko je ovdje čemernih komentatora da nije za povjerovati.Zar na Nacionalovim čatovima sudjeluju sami kreteni i imbecili?Zar vi gospodo,tko god bili,čitate samo komentare koje sami napišete?Zar je vaše obrazovanje samo 4 razreda OŠ?Je li jal jedino što stoluje u vašim glavama a glupost jedina navigacija koju posjedujete?Jadno da nemože jadnije.Rimaz@npr.-pa daj čovječe pročitaj po još koje novine pa vidi šta i za koga je sve gospođa Balenović odradila u proteklom vremenu,a da bi tako zborio.Nemaš ti pojma već samo lupetaš kao i tebi slični.Uklapaš se u crnu kroniku hrvatske stvarnosti.


registracija
27/7/09

verina, 15.02.11. 21:23

@fluid, to je, nažalost, slika hrvatske stvarnosti; da nije tako, zar bi ovaj imbecilni HDZ tako dugo tako besramno pljačkao državu?


registracija
28/10/08

BLESCOMPANY, 15.02.11. 22:49

Gđo. BALENOVIĆ PRIPAZITE SE SVIH TIH LIKOVA , POGOTOVO ONIH KOJI SU OBNAŠALI BILO ŠTO U VLASTI ILI NAGLO NAPREDUJU U FIRMAMA POPUT INE. PO NEKOM MOM VIĐENJU ODIGRANOG DO SADA OD STRANE STERNA I INE , VLADE I BIVŠIH IZ INE , VI STE DOVEDENI NA VRATA PONORA - LABIRINTA I OČEKUJE SE BILO KAKAV VAŠ POTEZ , ALI ON VODI U PROPAST .
SHVATITE ZA TAKVE KAO VI NEMA MILOSTI , VI STE GORI OD NAJGOREG ČETNIKA , KRIMINALCA .... ZA BILO KOJU FIRMU IZ TOG KRUGA , ISTO TAKO I DIO VLASTI U VAMA VIDI STRAHOVITU OPASNOST .
ČUVAJTE SE SLATKIH I MEDENIH PRIJATELJSKIH GOVORA BAGRE KOJA MISLI SAMO NA SVOJU GUZICU .


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika