16.02.2011. / 08:37

Autor: Hina

Suprug Zsa Zsa Gabor prodaje njezine kapute

Frederic Prinz von Anhalt izjavio je za Reutersu da plaća skladištenje 14 supruginih kaputa u hladnjači i da će svi ići na prodaju

Zsa Zsa  GaborZsa Zsa GaborMuž bolesne 94-godišnje holivudske zvijezde Zse Zse Gabor planira prodati njezine bunde na aukciji na svojoj web stranici, rekavši da je trošak njihova skladištenje preskup i da treba novac.

Frederic Prinz von Anhalt izjavio je za Reutersu da plaća skladištenje 14 supruginih kaputa u hladnjači i da će svi ići na prodaju. Dvanaest su krznena koja je Gabor prestala nosio prije mnogo godina kada je to od nje zatražila grupa za zaštitu prava životinja PETA. S obzirom na njezino sadašnje stanje nikad ih više neće nositi.

"Treba mi novac i trebam gotovinu", kazao je u utorak von Anhalt za Reuters. "A to (skladištenje) nema smisla jer ih moja supruga neće nositi".

Dodao je da su troškovi 24-satne kućne njege Gabor vrlo visoki i da je je samo na medicinsku opremu potrošio oko 200.000 dolara.

Skladištenje kaputa stoji 1.200 dolara mjesečno.

Krajem prošlog mjeseca, Gabor i von Anhalt također su stavili svoju vilu na Bel Airu na prodaju.

Gabor, glumica koja je stekla veću popularnost udajom za niz bogatih muževa nego glumom , slomila je u srpnju prošle godine kuk te je otada svako malo u bolnici u Los Angelesu. Ranije ovog mjesec liječila se od plućne infekcije, a u siječnju joj je amputirana desna noga zbog gangrene.

Von Anhalt, Gaborin deveti muž, kazao je da se glumica drži dobro s obzirom na stanje ali i da je izgubila veliki dio pamćenja.

Suprug se nada da će prodajom krzna skupiti oko 100.000 dolara. Očekuje da će naći aukcionara u roku od tjedan dana. Više informacija može se naći na njegovoj web stranici princefrederic.com.

Vezane vijesti

SAD čestitao Hrvatskoj Dan državnosti

SAD čestitao Hrvatskoj Dan državnosti

Sjedinjene Države uputile su Hrvatskoj čestitku u povodu Dana državnosti 25. lipnja. "U ime predsjednika Baracka Obame i naroda Sjedinjenih Država,… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika