16.02.2011. / 14:01

Autor: Nacional.hr

Suočite se s istinom: Što vam otkrivaju vaše seksualne fantazije?

Pripadnice ljepšeg spola uglavnom sanjaju o seksu s poznatim muškarcima. Istraživanja su pokazala da su George Clooney, Brad Pitt i Bon Jovi jako popularni muškarci u ženskim snovima. Što takvi snovi govore o vama, saznajte u sljedećih nekoliko redaka

Protumačite svoje snoveProtumačite svoje snoveSeksualne fantazije nisu ništa neobično za pripadnike oba spola, međutim muškarci su, za razliku od žena, otvoreniji o toj temi.

Ukoliko se erotski snovi ne pojavljuju često, stručnjaci tvrde da nemate razloga za zabrinutost. Zauzetim osobama kojima misli često odlutaju u tuđu postelju najvjerojatnije nedostaje nježnosti, a postoji mogućnost da ih partner seksualno ne privlači. Što takvi snovi govore o vama, saznajte u sljedećih nekoliko redaka!

Seks s poznatom osobom
Pripadnice ljepšeg spola uglavnom sanjaju o seksu s poznatim muškarcima. Istraživanja su pokazala da su George Clooney, Brad Pitt i Bon Jovi jako popularni muškarci u ženskim snovima. U njihovoj postelji najčešće se vide djevojke koje su u dugim vezama i kojima nedostaje strasti, međutim s druge strane, takve žene nisu sklone prevari.

Seks s nepoznatom osobom
Ovakvi snovi karakteristični su za osobe sklone avanturama. U većini slučajeva, takvim osobama ne nedostaje strasti s partnerom. One samo žele iskusiti uzbuđenje s novim ljudima.

Grupni seks
Istraživanja su pokazala da o takvoj vrsti odnosa razmišlja svaka treća pripadnica nježnijeg spola. Riječ je o ženama koje su se uvijek pitale kako je to poljubiti se sa ženom, međutim još uvijek nisu doživjele takvo iskustvo.

Seks s bivšim partnerom
Iako smatrate kako je odnos s bivšim dečkom, odnosno djevojkom završena priča, erotski snovi vam pokazuju da još uvijek nešto osjećate prema toj osobi. Iako to ne želite priznati, očigledno se još uvijek rado prisjećate lijepih trenutaka koje ste proveli zajedno.

Vezane vijesti

Šeks: Slavonija mi nije okrenula leđa

Šeks: Slavonija mi nije okrenula leđa

Vladimir Šeks rekao je danas da se kandidirao za potpredsjednika stranke te je negirao da mu je Slavonija "okrenula leđa". "Nije meni Slavonija… Više

Komentari

registracija
28/2/11

imitar25, 28.02.11. 16:32

http://www.aukcije.hr/item.php?id=1410554


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika