18.02.2011. / 11:44

Autor: Nacional.hr

Vrhunac zajamčen: 5 provjerenih savjeta za najbolji seks u životu

Stres je jedan od najvećih neprijatelja dobrog seksa stoga kada legnete u spavaću sobu zaboravite na svakodnevne probleme...

Manjak seksualne želje nije ništa neobično, naročito za parove u dugim vezama. Manjak samopouzdanja, višak kilograma i celulit najčešći su razlozi zbog kojih žene strarije životne dobi ne uživaju u seksu.

Da bi ste s partnerom uživali kao na početku veze, najprije se morate osloboditi od svih predrasuda. U nastavku vam donosimo pet provjerenih savjeta za trenutke u spavaćoj sobi koje niti jedno od vas neće nikada zaboraviti!

1. Produžite predigru
Sama spoznaja da ovaj put nećete ići do kraja će vas oboje dodatno uzbuditi. Dakle, za razliku od prethodnih, ovaj put se zaustavite na nježnim dodirima i poljupcima. Niste ni svjesni koliko ćete uživati, a možda je upravo nježnost ono što nedostaje u vašoj postelji da biste uživali maksimalno.

2. Iznenadite ga
Već je nekoliko istraživanja potvrdilo da se pripadnice ljepšeg spola osjećaju privlačnijima ukoliko na sebi imaju seksi rublje. Stručnjaci se slažu da će pozitivan stav doprinijeti nezaboravnim trenucima u spavaćoj sobi.

3. Oslobodite se stresa
Stres je jedan od najvećih neprijatelja dobrog seksa stoga kada legnete u spavaću sobu zaboravite na svakodnevne probleme. Prepustite se njegovim vještim rukama i pokušajte maksimalno uživati u svakom dodiru.

Vezane vijesti

Šeks: Slavonija mi nije okrenula leđa

Šeks: Slavonija mi nije okrenula leđa

Vladimir Šeks rekao je danas da se kandidirao za potpredsjednika stranke te je negirao da mu je Slavonija "okrenula leđa". "Nije meni Slavonija… Više

Komentari

registracija
11/1/11

Kinezojapanac, 18.02.11. 12:04

Ajde ne serite. Garantirano dug i kvalitetan brak bez stresa i uvjek s željom za sex je pun dep para i partnerica do dvije sa strane. Sve sto ste napisali je nula bodova. Kome je do iste hrane nakon 20 godina. Uspješan brak je isključivo s krcatim novcanikom, a onda ti automatski kita stoji koda hoće iskociti iz guzice i samim tim njusi komada.


registracija
28/2/11

imitar25, 28.02.11. 16:32

http://www.aukcije.hr/item.php?id=1410554


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika