22.02.2011. / 13:09

Autor: Nacional.hr

Prirodna njega: 4 savjeta za savršen izgled ruku i noktiju

Kako bi vaše ruke ostale nježne i glatke tijekom cijele zime, nisu vam potrebni tretmani u skupocjenim kozmetičkim salonima....

Tijekom zimskih mjeseci koži je potrebna dodatna njega, naročito onim dijelovima koji su svakodnevno izloženi hladnoći i suhom zraku. Dakle, osim koži lica, posebnu pažnju potrebno je posvetiti rukama!

Pojačajte unos vitamina
Kako bi postigli savršen izgled kože, posebnu pažnju obratite na prehranu. Za početak, pojačajte konzumaciju voća i povrća i hrane koja obiluje vitaminom B (tuna, puretina...).

Njega
Kako bi vaše ruke ostale nježne i glatke tijekom cijele zime, nisu vam potrebni tretmani u skupocjenim kozmetičkim salonima. Nanošenje kreme ujutro i prije spavanja, dodatno će nahraniti taj dio tijela.

Nokti
Predugački nokti nikada nisu bili u modi, naročito nalakirani žarkim nijansama. Da bi vaši nokti izgledali njegovano, nemojte dopustiti da narastu previše, idealna dužina je nekoliko milimetara iznad vrhova prstiju.

Limunov sok i maslinovo ulje
Nekome je miris maslinovog ulja preintenzivan, no ako želite da vam koža na rukama bude mekana, nanesite nekoliko kapi prije spavanja. Na ruke možete staviti pamučne rukavice, a da bi ublažili miris, u ulje dodajte nekoliko kapi limunovog soka.

Vezane vijesti

Postoji li globalni ideal ljepote?

Postoji li globalni ideal ljepote?

"Stvarno mi je dosta ove tiranije u modi. Zbog toga sad živim u Berlinu. Berlin je puno slobodniji", tvrdi španjolsko-kolumbijski modni dizajner… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika