28.02.2011. / 07:00

Autor: Extra

Vedran Ćorluka: Zaljubljen u intelektualku

Nogometaš engleskog Tottenhama već je neko vrijeme u vezi s atraktivnom Rene Krasnić koja je trenutačno na studiju u Londonu gdje je i upoznala hrvatskog nogometaša

Vedran ĆorlukaVedran ĆorlukaIako su mnogi nagađali da se 24-godišnji nogometaš engleskog Tottenhama Vedran Ćorluka pomirio sa starletom Ivom Buzov, to ipak nije točno.

Zaljubio se u atraktivnu, ali pritom i školovanu te ambicioznu Rene Krasnić koja je nakon završnog studija ekonomije otišla u London na postdiplomski studij Kings Collegea gdje je i upoznala hrvatskog nogometaša.

Ova rođena Osječanka sestrična je Bernarda Krasnića koji je suprug Nine Badrić. Nije poznato je li nogometaš prekinuo zaruke s Ivom Buzov zbog Rene Krasnić, ali od njegovih zajedničkih prijatelja doznali smo da se iskreno zaljubio u novu odabranicu.

Budući da oboje svoju vezu drže deleko od javnosti, Rene Krasnić maknula je sa svog facebook profila jedinu sliku na kojoj je s Vedranom Ćorlukom.

Cijeli članak pročitajte u tiskanom izdanju Extre.

Vezane vijesti

Foto: Candice Swanepoel

Foto: Candice Swanepoel

'Anđelica' Candice Swanepoel pozirala je u seksi photoshootingu za Victoria's Secret. Poznata južnoafrička manekenka u dosadašnjoj karijeri je… Više

Komentari

registracija
28/2/11

imitar25, 28.02.11. 16:31

http://www.aukcije.hr/item.php?id=1410554


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika