01.03.2011. / 16:37

Autor: Totalsport

NBA liga: Boston produbio krizu Utah Jazza

Trica Channinga Fryea šest sekundi prije kraja Phoenixu je donijela pobjedu u produžetku kod New Jerseya 104-103, čime je pokvarena premijera Derona Williamsa u prvoj domaćoj utakmici za New Jersey.

Igrači BostonaIgrači BostonaKošarkaši Bostona, prve momčadi Istočne konferencije u NBA ligi, upisali su 43. pobjedu u sezoni. U ponedjeljak navečer su slavili u Salt Lake Cityju sa 107-102...

Celticsi su time produbili krizu Utah Jazza, kluba koji je ove sezone ostao bez tri svoje dosadašnje ikone (trener Jerry Sloan i igrači Deron Williams i Carlos Boozer). Time je Utah upisala šesti domaći poraz zaredom, što im se nije dogodilo od daleke 1982. godine. Sa 25 poena je najbolji strijelac Bostona bio Ray Allen, no domaćina je u završnici najviše rušio Paul Pierce sa ukupno 21 poenom, sedam skokova i četiri asistencije.

Chicago je, pak, sve bliže drugoplasiranom Miamiju na Istoku. Miami je drugi s omjerom 43-17, a Chicago ima isti broj poraza, te dvije utakmice manje. U ponedjeljak je Chicago došao do već sedme pobjede u posljednjih osam utakmica, a ako se zna da su na kraju napravili +28 protiv Washingtona (105-77) lako je zaključiti da im je put do slavlja bio jednostavan. Derrick Rose je standardno bio prvi igrač Chicaga sa 21 poenom, pet skokova i devet asistencija.

Trica Channinga Fryea šest sekundi prije kraja Phoenixu je donijela pobjedu u produžetku kod New Jerseya 104-103, čime je pokvarena premijera Derona Williamsa u prvoj domaćoj utakmici za New Jersey. Frye je tako drugi put zaredom postigao koš odluke, baš kao i 24 sata ranije kada je slomio Indianu u gostima. Williams je upisao čak 18 asistencija za domaćina, ali na kraju je pobjeda pobjegla iz njihovog doma.

Vezane vijesti

Milano posuđuje Radoševića, zainteresirana i Cedevita

Milano posuđuje Radoševića, zainteresirana i Cedevita

Milanska Olimpia nakon angažmana Richarda Hendrixa odlučila je hrvatskog košarkaškog reprezentativca Leona Radoševića uputiti na posudbu, a najbliže… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika