01.03.2011. / 15:04

Autor: Totalsport

Ince: Nogometaši će uskoro početi nositi suknje

Dosta mi je gledanja igrača kako za vrijeme umjerenog vremena nose tajice i nose te smiješne stvari oko vrata. To nije u redu. Vidite igrače kako sa slušalicama na ušima izlaze iz autobusa. Kamo je nestala umjetnost konverzacije?

Nogometaši u suknjama (Photomontage: Chees)Nogometaši u suknjama (Photomontage: Chees)Bivši engleski nogometni reprezentativac, a danas menadžer trećeligaša Notts Countyja Paul Ince, razmišlja poput svog nekadašnjeg suigrača iz Manchester Uniteda Roya Keanea vezano uz najnovije modne trendove nogometaša.

- U moje vrijeme, a znam da sada zvučim staro, postojale su crne i bijele kopačke i to je bilo to. Danas imate tople okovratnike, roze kopačke, zelene kopačke, tajice, a igrači nose slušalice za vrijeme intervjua, što smatram izrazom nepoštovanja. Sljedeće će valjda početi nositi suknje - komentirao je 43-godišnji Ince za BBC.

Bivši igrač Liverpoola, Manchester Uniteda, Wolverhamptona i Intera smatra da bi treneri u današnje vrijeme trebali preuzeti više roditeljsku ulogu u svojim klubovima, posebice kod razvoja mladih igrača.

- Menadžeri bi svojim igračima trebali reći: "Slušajte, ako dajete intervjue, nema slušalica, šešira i takvih smiješnih stvari". To nije bit nogometa. Svi bi se menadžeri trebali ujediniti i zaustaviti to. Sve to, bojim se, postaje smiješno. Dosta mi je gledanja igrača kako za vrijeme umjerenog vremena nose tajice i nose te smiješne stvari oko vrata. To nije u redu. Vidite igrače kako sa slušalicama na ušima izlaze iz autobusa. Kamo je nestala umjetnost konverzacije? Uđete u svlačionicu, a tamo svi igrači imaju slušalice na ušima i slušaju svoju glazbu. Kada sam bio u Interu mi smo zajedno večerali i razgovarali pod dva ili tri sata da bi se upoznali - dodao je Ince.

Vezane vijesti

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

UEFA je kaznila Njemački nogometni savez s 25.000 eura jer su njemački navijači na utakmici EURA protiv Danske istakli neonacističku zastavu. Istraga… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika