02.03.2011. / 16:24

Autor: Hina

HRT od sutra samo u mreži MUX A

Hrvatska radiotelevizija (HRT) izvijestila je danas da 3. ožujka rano ujutro prestaje privremeno emitiranje programa HRT 1 i HRT 2 u mreži digitalne zemaljske televizije MUX B te da će se od tog dana HRT-ovi programi emitirati samo u mreži MUX A, osim u Istri.

HRT će samo u Istri nastaviti emitirati u MUX BHRT će samo u Istri nastaviti emitirati u MUX BHrvatska radiotelevizija (HRT) izvijestila je danas da 3. ožujka rano ujutro prestaje privremeno emitiranje programa HRT 1 i HRT 2 u mreži digitalne zemaljske televizije MUX B te da će se od tog dana HRT-ovi programi emitirati samo u mreži MUX A, osim u Istri.

To znači da gledatelji koji do sada nisu namjestili svoje digitalne prijamnike za prijem programa iz mreže MUX A neće moći gledati HRT1 i HRT2, a kako bi i nakon 3. ožujka mogli pratiti HRT, trebaju pokrenuti ponovnu instalaciju digitalnog prijemnika i pri tome odabrati programe MUX A mreže, priopćio je HRT.

Za područje regije D5, koje uključuje i područje Istre gdje i dalje postoje smetnje sa prijemom signala zbog ometanja kojeg izazivaju talijanske lokalne televizije, a kako se situacija ne bi dodatno pogoršala, HRT je zatražio i dobio odobrenje za nastavak emitiranja svojih programa i u mreži MUX B i nakon 3. ožujka.

Vezane vijesti

HRT je već godinama u krizi

HRT je već godinama u krizi

HRT se već godinama nalazi u upravljačkoj, financijskoj i programskoj krizi te stoga treba mijenjati važeći zakon kako bi se raspodijelile ovlasti… Više

Komentari

registracija
30/11/09

Dugoprugas, 02.03.11. 17:41

Umjesto da poboljsaju kvalitetu(Sto malo kosta),oni idu na staru tehniku.Ovako se moze bolje jos malo ukrasti.


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika