04.03.2011. / 12:54

Autor: Nacional.hr

Nova akcija uz prijenos broja: Tele2 korisnicima zauvijek daruje mjesečni džeparac

Tele2 će na Internetu pokrenuti zaseban dio kampanje nazvan „Pokret za dugi život" gdje će uz bogati sadržaj biti predstavljeni i praktični savjeti za zdrav život

Mobilni operater Tele2 u sklopu promotivne akcije „Zauvijek" svim korisnicima uz prijenos broja zauvijek daruje mjesečni džeparac. Svi korisnici koji za vrijeme nove promotivne akcije, koja počinje 5. ožujka, prenesu broj u Tele2 mrežu na svoj će račun primati i do 50 kuna svakoga mjeseca, dokle god su Tele2 korisnici.

Promotivna akcija „Zauvijek" odnosi se na sve nove korisnike bonova i sve one koji se odluče postati Tele2 pretplatnici putem usluge prijenosa broja. Za svaku prvu mjesečnu nadoplatu iznosom od 100 kuna ili više, korisniku bonova na račun će stići dodatnih 50 kuna, a za prvu mjesečnu nadoplatu računa bonovima od 50 do 99 kuna, korisnik dobiva dodatnih 25 kuna. Novim pretplatnicima Tele2 daruje 50 kuna popusta na mjesečni račun svakoga mjeseca. Korisnik bira iznos mjesečne potrošnje, a Tele2 primjenjuje popust na mjesečnom računu, svaki mjesec dok je korisnik na Tele2 mreži.

U povodu nove promotivne akcije „Zauvijek", Tele2 će na Internetu pokrenuti zaseban dio kampanje nazvan „Pokret za dugi život" gdje će uz bogati sadržaj biti predstavljeni i praktični savjeti za zdrav život. Također, Tele2 će pokrenuti i foto natječaj na Facebooku na kojem korisnici mogu poslati fotografije svojeg doživljaja zdravog života. Korisnici najboljih fotografija biti će nagrađeni vrijednim nagradama mobilnog operatera Tele2.

Prijenos broja je usluga koja omogućuje promjenu operatera, ali ne i broja koji se koristi, s obzirom da ga korisnik prenosi zajedno s predbrojem. Prijenos broja u Tele2 mrežu može se ostvariti na ovlaštenim Tele2 prodajnim mjestima.

Vezane vijesti

Telekomi Vladi: Ukinite porez pa ćemo ulagati

Telekomi Vladi: Ukinite porez pa ćemo ulagati

Odluka Vlade da ponovno uvede porez na telekomunikacijske usluge kojim planira uprihoditi oko 300 milijuna kuna, naišao je na ogorčenost i nevjericu… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika