05.03.2011. / 19:29

Autor: Hina

HSP dr. Ante Starčević suspendirao Kovačevića na 3 mjeseca jer je bio na prosvjedima

U telefonskom razgovoru za Hinu glavni tajnik HSP-a dr. Ante Starčević, Pero Ćorić, kazao je kako je "točka na i" ove odluke bio Kovačevićev jučerašnji govor na prosvjedima

Pero Kovačević i Ivan Pernar: foto: Sanjin Strukić/PIXSELLPero Kovačević i Ivan Pernar: foto: Sanjin Strukić/PIXSELLPero Kovačević, zamjenik predsjednice HSP-a dr. Ante Starčević, suspendiran je jednoglasnom odlukom Predsjedništva stranke sa svih stranačkih dužnosti na rok od 90 dana, priopćeno je iz stranke.

"Odluka je donesena uslijed učestalog kršenja Statuta stranke te nekoordiniranog i neusklađenog istupanja u javnosti i medijima", ističe se u priopćenju koje je stranka poslijepodne uputila medijima.

U telefonskom razgovoru za Hinu glavni tajnik HSP-a dr. Ante Starčević, Pero Ćorić, kazao je kako je "točka na i" ove odluke bio Kovačevićev jučerašnji govor na prosvjedima.

"Kovačević je već duže vrijeme samostalno istupao u medijima i javnosti pa je u dva navrata i pismeno upozoravan da istupi moraju biti koordinirani. No, on to nije shvatio ozbiljo i stranka to više nije mogla tolerirati", istaknuo je Ćorić.

Dodao je da je HSP dr. Ante Starčevića "u više navrata upozoravao na grijehe vlade po pitanju branitelja i upozoravao na neprovođenje gospodarskih reformi", ali da "ne može poduprijeti ljude koji pale bilo kakve zastave, napadaju policiju i žele uvesti anarhiju".

"Pero Kovačević se nije uklapao u takvu koncepciju pa je na 90 dana suspendiran sa stranačkih dužnosti", izjavio je Ćorić.

Vezane vijesti

Đapić se povlači iz HSP-a

Đapić se povlači iz HSP-a

Anto Đapić povlači se iz stranačkog političkog života Hrvatske stranke prava. Tako je objavio u priopćenju odaslanom medijima, a u kojem je naveo… Više

Komentari

registracija
14/11/07

laufer, 05.03.11. 20:45

E, sada Pero Kovačević neka osnuje još jedan, svoj HSP, pa onda može u miru i dalje trkeljati.
Ti HSP-ei se razmnožavaju brže od braniteljskih udruga.


registracija
19/10/10

lunar, 05.03.11. 21:59

Razjeba... će vas ona pandurka, odjeb.... te je što prije.

Ona samo šuti i čeka tuđe poreške, ništa ne konstruira samo kad je gužva onda se ubacje i prodaje filozofije.
Dok god "upošljava" teroriste ta stranka je osuđena na vječno žongliranje.
Tu i tamo nešto prosvira da bi opravdala potporu i to je sve.


registracija
6/3/11

Antikovačević, 06.03.11. 01:25

E i neka su ga, takav beskičmenjak ni ne pripada u stranku Ruže Tomašić. Ružo, ovim si stranku očistila od šljama prošlih vremena i tereta koji ste nosili sa njima. Takvima treba mjesto gdje će se uhljebiti, promovirati sebe i samo sebe, a ljudi bi ih trebali hraniti i oblačiti zato što su oni izašli na binu prosvjedovati. Pa radite i zaradite sa svoje dvije ruke, a ne preko branitelja i naroda. Nećete nas uvući u svoje igrice gospodo !
Čestitke i najljepše želje HSP dr. Ante Starčević, odlikuje vas skromnost, hrabrost, odrešitost i kultura. Takvi trebaju narod voditi !


registracija
16/2/11

pro, 06.03.11. 10:47

loppove i bivše jugonostalgičare van iz stranaka


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika