07.03.2011. / 07:00

Autor: Ružica Đukić

Lejla Filipović: 'Nadam se da ćemo Tarik i ja dobiti curicu'

Bivša Miss Hrvatske u intervjuu za Extru govori o drastičnoj promjeni dužine i boje kose, priča kako želi još jedno dijete te progovara o braku s glumcem i voditeljem Tarikom Filipovićem s kojim se, kako kaže, savršeno slaže

Lejla Filipović, 34-godišnja bivša Miss Hrvatske, prošlog je tjedna snimila reklamnu kampanju za tvrtku Keune čije je zaštitno lice već dugi niz godina njezin suprug, glumac i voditelj Tarik Filipović. Zbog tog je snimanja čak nekoliko puta mijenjala frizuru i boju kose, a posljednju je kreaciju odlučila zadržati. Njena duga kosa sad je ošišana u moderni bob sa šiškama i obojiena je u bakrenu nijansu. Promjenom je posebno zadovoljan i njezin suprug, s kojim je Lejla u braku tri godine.

EXTRA: Jeste li se bojali tako velike promjene imidža? Mnoge žene strahuju od šišanja duge kose koju njeguju godinama.

- Volim promjene, a i kosa mi jako brzo raste tako da mi nije bio nikakav problem. Možda bih malo dvojila da je bila riječ o jako kratkoj frizuri. Imam puno povjerenje u Keune tim tako da sam vjerovala da će rezultat biti dobar.

EXTRA: Kako su vaši sinovi reagirali na ovakvu promjenu?

- Mislila sam da možda uopće neće primijetiti, jer oni na neke male promjene ne reagiraju, ali ovu su itekako zamijetili. Strašno su se iznenadili kad sam došla ovako ošišana. Dino mi je stalno dirao kosu, kao da se želi uvjeriti je li to moja prirodna kosa. Kažu da se i njima sviđa.

EXTRA: Već se dugo godina ne bavite manekenstvom, ali tu i tamo napravite neki modni posao, kao, primjerice, prije nekoliko godina za Opel ili sada za Keune. Radite li taj posao i danas s užitkom?

- Vjerojatno mi to ne bi bio toliki gušt da to stalno radim, ali ovako povremeno mi je stvarno odlično.

EXTRA: Jeste li ikad požalili što ste se toliko posvetili obitelji, možda na štetu svojih želja, karijere..?

- Moram priznati da stvarno ne bih bila ovoliko doma da me to ne ispunjava i da mi oni nisu dobri. Naši su sinovi za dečke jako dobra djeca i brigu oko njih ne osjećam kao teret. Naravno da me umori nekih sto drugih stvari, ali i Tarik je tu i puno mi pomaže. U svakom slučaju nisam tipična kućanica koja po cijele dane kuha i nikamo ne ide. Imam ja vremena i za sebe. Imamo dobar baka-servis tako da ja i Tarik imamo mogućnost biti malo i sami, izići van.

EXTRA: Imate li neku želju za koju biste htjeli da vam se ostvari?

- Ne želim bogohuliti, ali voljela bih kad bismo dobili i djevojčicu. Budući da imam tri dečka doma, bilo bi lijepo imati i curicu. U svakom slučaju, voljeli bismo da se dogodi i treće dijete. To se, naravno, ne može planirati, ali bilo bi lijepo.

Cijeli intervju pročitajte u tiskanom izdanju Extre!

Komentari

registracija
21/2/11

skyway, 07.03.11. 08:18

Tko zna da li je u nastavku intervjua postavljeno pitanje:
- Sanjate li kadkad prvog hrvatskog predsjednika?
Ako je vec postavljeno, sto bi bilo logicno, vjerujem da je Lejla odgovorila.
- Jos mi se nije pojavio, ali za svaki slucaj pod jastukom drzim dva pistolja.
- Zasto dva?
- Pa, ako jedan zakaze drugi valjda nece...


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika