07.03.2011. / 12:05

Autor: Marko Ćustić

Slavni strip Dylan Dog uskoro u hollywoodskoj verziji

Na žalost, iako je Dylan zadržao svoju VW bubu, u filmu neće biti njegovog pomoćnika Groucha nego će mu pomagati simpatični zombi kojeg glumi Sam Huntington

Sa snimanja Dylan DogaSa snimanja Dylan DogaSjajni horor strip Tiziana Sclavija Dylan Dog uskoro će dobiti svoju filmsku verziju. Dylan Dog je slavni talijanski strip, dobro poznat i na našem tržištu, a naslovni junak je istražitelj paranormalnih pojava s londonskom adresom.

U filmu Dylan Dog rješava slučaj u New Orleansu, gradu u kojem egzistira tajna supkultura zombija i ostalih neumrlih čudovišta. U glavnoj ulozi pojavljuje se Brandon Routh, poznat kao Superman iz filmske verzije iz 2006. godine. Negativac je Taye Diggs, poznat po ulozi teelvizijskog odvjetnika Kevina Hilla.

Na žalost, iako je Dylan zadržao svoju VW bubu, u filmu neće biti njegovog pomoćnika Groucha nego će mu pomagati simpatični zombi kojeg glumi Sam Huntington.

Trailer je već vani:

Vezane vijesti

Demi Moore više nije gđa. Kutcher na Twitteru

Demi Moore više nije gđa. Kutcher na Twitteru

Američka glumica Demi Moore, koja je službeno u studenom objavila da se rastaje od Ashtona Kutchera nakon tri godine braka, odlučila je da njezino… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika