07.03.2011. / 14:15

Autor: Nacional.hr

Denis Burmaz novi direktor poslovne prodaje u Iskonu

U Iskonu će biti odgovoran za prodaju ključnim korisnicima, malim i srednjim tvrtkama, veleprodaju te za upravljanje Iskonovim regionalnim uredima, kao i za vođenje Iskonovih tvrtki kćeri Croadrije i Regice

Denis BurmazDenis BurmazIskon je imenovao Denisa Burmaza novim direktorom poslovne prodaje koji u Iskon dolazi iz Combisa, s mjesta direktor Sektora IP komunikacija.

Denis ima višegodišnje iskustvo na području ICT-a. U Combisu je proveo punih osam godina, a prije toga godinu dana je radio u M San Grupi. Karijeru je započeo u HT Mobileu u Mostaru, gdje je radio kao sistemski inžinjer, nakon čega je dvije godine proveo radeći u Parizu za Ericsson kao dizajner aplikacija.

U Iskonu će biti odgovoran za prodaju ključnim korisnicima, malim i srednjim tvrtkama, veleprodaju te za upravljanje Iskonovim regionalnim uredima, kao i za vođenje Iskonovih tvrtki kćeri Croadrije i Regice. Denis je diplomirao na Elektrotehničkom fakultetu u Splitu, a završava magisterij na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu, smjer Organizacija i menadžment.

»Zadovoljstvo mi je što se mogu pridružiti Iskonovom timu, pogotovo jer ću na ovaj način ostati i u kontaktu s Combisom, koji je kao i Iskon dio T-HT Grupe. Svoje dosadašnje iskustvo iskoristit ću kako bih pridonio još boljem rastu i razvoju Iskona u segmentu poslovne prodaje.«, izjavio je Denis Burmaz, novi direktor Iskonove poslovne prodaje.

Vezane vijesti

Iskon testira svoj servis za pohranu i razmjenu podataka

Iskon testira svoj servis za pohranu i razmjenu podataka

Iskonov servis za razmjenu i pohranu podataka koji bi trebao biti dostupan od sredine lipnja u završnoj je fazi. Beta verziju servisa ovih će dana… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika