08.03.2011. / 14:51

Autor: Dean Sinovčić

Ekskluzivno: Renato Kelić na probi u Tottenhamu

Inače, uz Renata Kelića vezana je jedna zanimljivost, sin je saborskog zastupnika Zdravka Kelića iz Hrvatske seljačke stranke

Renato Kelić (Foto: Željko Hladika/PIXSELL)Renato Kelić (Foto: Željko Hladika/PIXSELL)Renato Kelić, 20-godišnji bivši nogometaš Cibalije iz Vinkovaca koji je prije dvije i pol godine potpisao za Slovan iz Libereca, ovog tjedna nalazi se na probi u Tottenhamu. Za ovog obrambenog igrača, reprezentativca i kapetana U-19 vrste, interes je pokazalo nekoliko engleskih prvoligaša ali je Tottenham očigledno najkonkretniji.

Zanimljivo, Kelić je za Slovan potpisao ugovor po kojem je odšteta iznosila samo 80 tisuća eura a prema Transfermarktu sadašnja cijena mu je pola milijuna eura. Prije dva mjeseca Sportske novosti su pisale kako je zagrebački Dinamo zainteresiran za dovođenje Kelića te su za njega nudili novac i Miroslava Slepičku, ali do realizacije tog posla nije došlo.

"Naravno da bih volio igrati na Maksimiru, ali ne po svaku cijenu. Sve ovisi o tome koliko je Dinamo zainteresiran i koliko bi njihova ponuda bila ozbiljna", rekao je tada Kelić za index.hr. Njegova želja nije bila čudna jer je Slovan prošlu sezonu završio na 9. mjestu i ostali bez Europe u kojoj su redovito igrali posljednjih godina.

"Bilo je ponuda iz Rusije, ali tamo nisam htio otići, barem ne još. Imao sam neke kontakte s Ajaxom i ponude njemačkih klubova, no odlučio sam ostati još barem pola godine kako bih napredovao. Ovdje ipak imam zagarantirano mjesto u momčadi, a najvažnije mi je da igram", dodao je Kelić u siječnju za index.hr.

Inače, uz Renata Kelića vezana je jedna zanimljivost, sin je saborskog zastupnika Zdravka Kelića iz Hrvatske seljačke stranke.

Vezane vijesti

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

UEFA je kaznila Njemački nogometni savez s 25.000 eura jer su njemački navijači na utakmici EURA protiv Danske istakli neonacističku zastavu. Istraga… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika