11.03.2011. / 11:53

Autor: Miroslav Sušnik

Kawasaki 3P slavi 18. rođendan

Kolike su face na sceni govori činjenica da su s oba albuma osvojili Porina, s prvim uhvatili Crnog mačka, a drugim se loptali s čak 7 Zlatnih koogli.

Uvjerljivo jedan od najpopularnijih, najatraktivnijih i najzabavnijih bendova, kako u metropoli, tako i ostatku lijepe naše, osmeročlani ska-punk-reggae anti-orkestar priprema vam urnebesnu eksploziju zabave, jer slave 18 (slovima: osamnaest) godina postojanja!

Da, da, napokon su punoljetni. Povodom svoje punoljetnosti, odlučili su odsvirati svoje hitove s posljednjeg albuma „Idu Bugari“ i općepoznatih hitova s prvog albuma „Kawasaki 3P“. Kolike su face na sceni govori činjenica da su s oba albuma osvojili Porina, s prvim uhvatili Crnog mačka, a drugim se loptali s čak 7 Zlatnih koogli. Album „Idu Bugari“ bio je mjesecima i najprodavaniji album 2009. godine. Ultimativni su pobjednici Cenera (godišnja top lista radija 101) i uvjerljivo jedan od bendova s najboljim live nastupima.

Prije početka koncerta prikazivat će se na terasi projekcija "18 godina K3P-a", prvih 50 gostiju kluba dobit će specijalni, jedinstveni DVD sa svim spotovima K3P, na ulazu će se dijeliti piće dobrodošlice (rakijica), na terasi će u 20h biti poslužen catering za sve drage goste, za vrijeme koncerta bit će live projekcija koncerta na videu u dvorištu i na televizorima u klubu, a nakon koncerta party s DJ-em Hellsonic-om uz znane punk/rock skladbe i druženje s članovima benda na šanku do kasno u noć.

Rođendanska proslava odnosno koncert održat će se u subotu 19.03. u zagrebačkoj Močvari, s početkom u 22h.

Cijena ulaznica u pretprodaji: 80 kn, na dan koncerta na blagajni kluba: 100 kn

Ulaznice u pretprodaji potražite na sljedećim mjestima: Klub Močvara, Trnjanski nasip bb; Dallas, Masarykova 6; Dancing Bear, Gundulićeva 7; Dirty Old Shop, Tratinska 22; Eventim ticket shop, Jurišićeva 2a; Kovač, Masarykova 14; Punkt13, Ilica 14; Rockmark, Berislavićeva 13 te online na www.eventim.hr.

Vezane vijesti

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika