14.03.2011. / 07:00

Autor: Branka Prica

Goran Bare: 'Dosta mi je droge i žena'

Kontroverzni pjevač koji će uskoro sa svojim bendom Majke objaviti novi album, u intervjuu je otvoreno govorio o svojim političkim stavovima te je progovorio o odnosu sa svojim sinom kojeg nije vidio nekoliko godina

Goran BareGoran BareProšlog je tjedna kontroverzni pjevač Goran Bare svih iznenadio kad je bez dlake na jeziku izrazio mišljenje o premijerki Jasdranki Kosor i to tako da ju je nazvao tukom. Baretova glazba, ali i životni stil, zanimljivi su javnosti. Otkako se posvađao i potukao sa svojom bivšom djevojkom Željkom Matković, te nakon toga proveo mjesec dana u istražnom zatvoru, dobio je inspiraciju za nove pjesme. Za koji tjedan izdat će i novi album.

EXTRA: Videoklip u kojem ste za RTL rekli svoje mišljenje o premijerki pogledalo je prošloga tjedna preko 90 tisuća ljudi. Kako to tumačite?

- Čuo sam da sam zbog te moje izjave postao tražena ličnost na internetskim portalima. Bilo bi lijepo da nakon tih silnih klikova dobijem i neku lovu od toga. Ili da se nešto općenito promijeni u politici. Dobro, ne mogu biti nezadovoljan: zbog mog šaljenja na račun Jadranke Kosor kraja trećeg mjeseca zakazali smo četiri, a u četvrtom mjesecu čak šest koncerata.

EXTRA: Koja je politička opcija koju podržavate?

- Ja sam ljevičar. Nisam nostalgičar, ako to mislite i mislim da je Jugoslavija propala jer je bila sranje. Ali barem su radnici imali neka prava. Sad treba biti ljevičar. Sad se treba boriti za radnike. Imamo 4 milijuna stanovnika, od toga je milijun radno sposobno, od toga je trećina bez posla. To je užasno. Sretan sam barem što ja nikome ne zauzimam radno mjesto.

EXTRA: Kako izgleda vaš radni dan?

- Sad završavam album pa je svaki moj dan radni, i intenzivniji nego inače.

Ostatak intervjua pročitajte u tiskanom izdanju Extre


Vezane vijesti

Video: Bare pjevao Rozginu 'Bižuteriju'

Video: Bare pjevao Rozginu 'Bižuteriju'

Poznati rocker i pjevač benda Majke, Goran Bare, gostovao je u Jutarnjem showu radija Antena Zagreb u kojoj je najavio prvi u nizu koncerata… Više

Komentari

registracija
15/10/09

deus, 30.03.11. 13:28

al kad novinarka napise da nas je Bare "svih iznenadio", onda se zbilja pitam cemu se trose te godine na studiranje novinarstva.


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika