14.03.2011. / 13:40

Autor: Hina , Nacional.hr

Kako se obraniti od pume i sačuvati frizuru? Pitajte iPhone

Aplikacija "Show Me Now" (Pokaži mi sada) nudi upute kako se snaći u brojnim situacijama, od napada gorile preko otvaranja boce šampanjca do izlaska iz potopljenog automobila

IlustracijaIlustracijaAko vas zanima kako otjerati pumu ili složiti francusku pletenicu, iPhone je razvio aplikaciju koja sadrži te i još mnoge druge odgovore.

Aplikacija "Show Me Now" (Pokaži mi sada) nudi upute kako se snaći u brojnim situacijama, od napada gorile preko otvaranja boce šampanjca do izlaska iz potopljenog automobila.

Aplikacija se temelji na internetskoj stranici www.showmenow.com i dvije knjige "Show Me How" (Pokaži mi kako). U prvom izdanju tiskana 2008. godine, ta se knjiga diljem svijeta prodala u više od milijun primjeraka na 30 jezika.

"To je čudna kombinacija praktičnih informacija i praktično beskorisnih informacija, koje su uvrštene u aplikaciju zbog znatiželje", rekao je Roger Shaw, urednik u tvrtki Weldon Owen koja je razvila aplikaciju.

"Imamo sve od informacija za spašavanje života u hitnim situacijama, informacija za spašavanje obraza kada je u pitanju odijevanje, praktičnih informacija o svakodnevnim poslovima i potpuno egzotičnih informacija za život u divljini", rekao je.

Vezane vijesti

SAD čestitao Hrvatskoj Dan državnosti

SAD čestitao Hrvatskoj Dan državnosti

Sjedinjene Države uputile su Hrvatskoj čestitku u povodu Dana državnosti 25. lipnja. "U ime predsjednika Baracka Obame i naroda Sjedinjenih Država,… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika