16.03.2011. / 11:40

Autor: Nacional.hr

Gradonačelnik uhićen jer je uzgajao kanabis

Malcolm Gwinnett, koji je za gradonačelnika izabran prošle godine, tvrdi da nije ništa skrivio jer pronađeni kanabis nema nikakve veze s njim

IlustracijaIlustracijaGradonačelnik Wolverhamptona u Velikoj Britaniji je uhićen nakon što su nasadi kanabisa pronađeni u industrijskom bloku koji je u njegovom vlasništvu, prenosi dailymail.co.uk.

Malcolm Gwinnett, koji je za gradonačelnika izabran prošle godine, tvrdi da nije ništa skrivio jer pronađeni kanabis nema nikakve veze s njim. Gradonačelnik tvrdi da nije znao za pronađeni kanabis.

No, glasnogovornik policije tvrdi da je gradonačelnik uhićen zbog sumnje da je uzgajao kanabis ali je pušten uz jamčevinu sve dok se istraga ne završi.

Vezane vijesti

Krivotvoritelj Gotovinine putovnice osuđen zbog krijumčarenja droge

Krivotvoritelj Gotovinine putovnice osuđen zbog krijumčarenja droge

Franjo Katavić, krivotvoritelj putovnice kojom se u bijegu koristio general Ante Gotovina, danas je na zagrebačkom Županijskom sudu nepravomoćno… Više

Komentari

registracija
11/1/11

Kinezojapanac, 16.03.11. 11:59

Ista pjesma i kod nas, ja nisam i sad ti dokazuj. Stvarno je policija svugdije sugava. Umjesto da su postavili kamere, da se sacekao gotov proizvod, da se vidjelo ko će ubrati maru. Ne njima je ovako lakše.


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika