16.03.2011. / 14:15

Autor: NCL Promo

Kanin-Sella Nevea - skijalište najbliže suncu

Skijalište je namijenjeno svim uzrastima, pruge za skijanje su prilagođene i odraslima i djeci, a u travnju bez problema možete skijati na području Kanin-Sella Nevea

Skijalište Kanin-Sella Nevea, omiljeno je mjesto odmora za mnoge skijaše i njihovu djecu. Osim prekrasne panorame i idealnih uvjeta za skijanje po prirodnom snijegu, Kanin-Sella Nevea je skijalište najbliže suncu, što je i razlog njegove velike popularnosti.

Skijalište je namijenjeno svim uzrastima, pruge za skijanje su prilagođene i odraslima i djeci. U travnju bez problema možete skijati na području Kanin-Sella Nevea, a na smaragdnoj rijeci Soči možete uživati u raftingu, riječnom bobu i drugim aktivnostima.

Novoizgrađeni udobni hotel okružen prirodom Mangart nalazi se na samom ulazu u mjesto Bovec i od centra je udaljen 700 metara. Hotel ima 34 sobe i dva luksuzna apartmana. Na raspolaganju Vam je izbor između dvokrevetnih soba s dodatnim ležajem, superior soba, obiteljskih soba i višekrevetnih soba za mlade.

Za Vašu potpunu udobnost sobe su opremljene telefonom, LCD televizorima, mini barom, sefom, besplatnim internetom te kupaonicom ili tušem, a većina soba ima i balkon, s kojeg se prostire prekrasan pogled na Julijske Alpe.

U dodatnu ponudu ulaze i restoran, LobyBar, wellness s panoramskim pogledom na okolicu, grill terasa, bazen, prostor za seminare i drugo.

www.hotel-mangart.com

Vezane vijesti

Seksizam u pivskoj industriji

Seksizam u pivskoj industriji

Na televiziji se između ostalih reklama za pivo pojavljuju i one Osječke pivovare, a udruga B.a.b.e. pozvala je potrošače na bojkot proizvoda zbog… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika