23.03.2011. / 07:54

Autor: Nacional.hr

'Plesanje na štangi za Isusa' - Zavodljivi pokreti uz kršćanski melos

Iako ovo zvuči bogohulno, Deans tvrdi da je prava kršćanka koja svake nedjelje ide na misu i da u njenom tečaju nema ništa loše

Foto: Screenshot YoutubeFoto: Screenshot YoutubeU američkom gradu Hustonu, državi Texas se održavaju satovi plesanja na štangi uz kršćansku glazbu i zovu se "Plesanje na štangi za Isusa", prenosi My Fox Huston.

Crystal Deans, instruktorica i vlasnica fitness studija Bast Shape of Your Life koji održava ove satove kaže da je prije 7 godina bila striptizeta no taj posao joj je dojadio pa je odlučila podučavati druge ples na štangi, no ne u formi striptiza već kao fitness. U ovom plesnom studiju se nedjeljom održavaju satovi "Plesa na štangi za Isusa" kad se polaznice tečaja izvijaju na štangi uz kršćansku glazbu.

Iako ovo zvuči bogohulno, Deans tvrdi da je prava kršćanka koja svake nedjelje ide na misu i da u njenom tečaju nema ništa loše jer ona samo uči žene da se osjećaju dobro u svojoj koži.

Vezane vijesti

Kerum: 'Nema svatko pamet i kvocijent inteligencije kao ja'

Kerum: 'Nema svatko pamet i kvocijent inteligencije kao ja'

Splitski gradonačelnik Željko Kerum potvrdio je danas kako na Marjanu kani izgraditi kip Isusa Krista najveći na svijetu, ocijenivši da će to biti i… Više

Komentari

registracija
27/8/09

Lujo1, 23.03.11. 10:07

Ovo je samo još jedan od dokaza da je sotona zavladal svetom na svim razinama - pa i crkvom!


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika