23.03.2011. / 16:49

Autor: Miroslav Sušnik

Objavljeni dobitnici zbirke kratkih priča pod nazivom "Record Stories"

Najboljom pričom proglašena je "Ena", autora Ivana Jozića iz Zagreba

Nepuna četiri tjedna prije objavljivanja zbirke kratkih priča iz prodavaonica ploča pod nazivom "Record Stories" poznat je i pobjednik natječaja uz još dvojicu osvajača nagrada.

Komisija u sastavu Nenad Bartolčić, Saša Drach, Kruno Lokotar, Gordan Muratović i Mojca Piškor odlučila je sljedeće: Najboljom pričom proglašena je "Ena", autora Ivana Jozića iz Zagreba. Drugoplasirana priča je "Kratki četvrtak", Saše Pavkovića također iz Zagreba Treće mjesto zaslužio je Željko Ljubić iz Varaždina za priču "Nosač tuge".

Objavljena je i lista svih autora koji su se ljubazno odazvali na pozivni dio natječaja i čije će se kratke priče, te jedan esej i jedna pjesma naći unutar korica ove zbirke uz dvanaest odabranih priča s natječaja.

Uz esej Viktora Žmegača i pjesmu Samuela Sachera, kratke priče iz prodavaonica ploča napisali su: Goran Ferčec, Zvonko Karanović, Andrej Nikolaidis, Gordan Nuhanović, Ante Perković, Sven Popović, Ivana Sajko, Mima Simić i Ivan Sršen.

Zbirka će biti objavljena 16. travnja, na Međunarodni dan prodavaonica ploča.

Nagrade za autore najboljih triju kratkih priča su kompleti antologijskih albuma pop, rock i jazz glazbe po izboru Aquarius Music Shopa.

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika