24.03.2011. / 14:29

Autor: Nacional.hr

Galaxy Tab 10.1 i Galaxy Tab 8.9 – najtanji tableti na svijetu

Galaxy Tab 10.1 teži 595 grama, a 8.9 teži 470 grama. Podržavaju brzinu HSPA+ mreže do 21Mbps kao i Bluetooth i Wi-Fi 802.11 a/b/g/n povezivost kako bi postigli velike brzine mobilnog preuzimanja i smanjili vrijeme prijenosa podataka

Samsung Galaxy Tab 8.9 i 10.1Samsung Galaxy Tab 8.9 i 10.1Samsung Electronics predstavio je dva nova člana svoje obitelji GALAXY tableta - Galaxy Tab 10.1 i Galaxy Tab 8.9, najtanja tablet računala na svijetu debljine samo 8,6 milimetara.

Galaxy Tab 10.1 i 8.9 opremljeni su Samsungovim TouchWiz sučeljem zasnovanim na Android 3.0 (Honeycomb) platformi, koje nudi multi-tasking i unaprijeđenu korisničku interakciju i navigaciju.

„Galaxy Tab 10.1 i 8.9 izvanredni su primjeri Samsungove konstantne inovativnosti i dokazuju našu predanost razvijanju vrhunskih tableta koji ispunjavaju jedinstvene potrebe korisnika diljem svijeta", izjavio je JK Shin, predsjednik i voditelj poslovne jedinice Mobile Communications. „Povezujući Samsungove inovacije na području dizajna i zaslona s našim novim, uzbudljivim korisničkim sučeljem, stvorili smo novu kategoriju proizvoda koji će predvoditi tržište tablet računala."

Galaxy Tab 10.1 teži 595 grama, a 8.9 teži 470 grama. Podržavaju brzinu HSPA+ mreže do 21Mbps kao i Bluetooth i Wi-Fi 802.11 a/b/g/n povezivost kako bi postigli velike brzine mobilnog preuzimanja i smanjili vrijeme prijenosa podataka. Također imaju i 1GHz Dual Core aplikacijski procesor za vrhunski multimedijski užitak i lako surfanje internetom.

TouchWiz korisničko iskustvo dizajnirano je s Live Panel menijem kojeg korisnici mogu prilagoditi kako bi prikazali različite sadržaje na početnom zaslonu uključujući digitalne fotografije, omiljene web stranice te novosti sa društvenih mreža.

Sučelje dodatno sadrži traku s aplikacijama na kojoj se nalaze često korištene aplikacije poput task managera, kalendara i music playera koje se mogu pokrenuti dok se izvode druge aplikacije uključujući preuzimanje velikih datoteka i uređivanje dokumenata. Taj Mini Apps Tray korisniku pruža kombinaciju fleksibilnosti i komfora dosad neviđenu u segmentu tablet računala.

Tab 10.1 i 8.9 dolaze s ugrađenim Readers Hub i Music Hub koji korisniku pružaju trenutni pristup više od 2,2 milijuna knjiga, 2000 novina (na 49 jezika), 2300 časopisa (na 22 jezika), i 13 milijuna pjesama. Uređaji nude i Samsungov Social Hub, koji spaja e-mail, IM (instant messaging), kontakte, kalendar i profile na društvenim mrežama u jednom sučelju.

Imaju 3 megapikselnu kameru ugrađenu na stražnjoj strani i 2 megapikselnu kameru s prednje strane, koje omogućavaju jednostavan prijelaz s jedne na drugu, kao i besprijekoran 1080p HD video i Flash podršku za bogato iskustvo zabave.

Vezane vijesti

Samsung predstavio Galaxy Ace Duos

Samsung predstavio Galaxy Ace Duos

Samsung je najavio novi mobilni telefon, Samsung Galaxy Ace. Dizajniran za korisnike koji žive aktivnim načinom života, Galaxy Ace Duos bit će… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika