24.03.2011. / 16:02

Autor: Nacionalova redakcija

H&M otvara prvu trgovinu u Hrvatskoj

7. travnja 2011. Modna marka H&M Hennes & Mauritz AB, otvara svoju prvu trgovinu u Hrvatskoj. Trgovina će biti smještena na atraktivnoj lokaciji u samom središtu Zagreba

H&M-ova odjeća izuzetno je popularna među HrvatimaH&M-ova odjeća izuzetno je popularna među HrvatimaNa 1,500 četvornih metara koji se prostiru na 3 kata novoizgrađenog centra CVJETNI u samom središtu Zagreba, na zagrebačkom Cvjetnom trgu, bit će stvoren “H&M modni raj” za sve ljubitelje mode s bogatom ponudom vrhunske muške, ženske i teen odjeće, cipela, torbi, donjeg rublje i modnih dodataka. Svojim modnim konceptom H&M svim kupcima nudi širok spektar modnih stilova s ciljem da svatko u njemu pronađe svoj individualan stil i zadovolji istančane ukuse i vlastite modne potrebe - od svečanih, poslovnih, sportskih do casual.

„Često smo dobivali upit ,“Kada H&M dolazi u Hrvatsku?“. Zadovoljstvo nam je najaviti da dolazimo u travnju. Vaša država je dinamično i uzbudljivo tržište i ovdje vidimo veliki potencjal za proširenje našeg poslovanja. Vjerujemo da ćemo hrvatskim kupcima ponuditi posebnu vrijednost kroz odjeću i kvalitetu za najbolju cijenu“, izjavio je kratko povodom otvorenja prvog H&M dućana u Zagrebu, Karl-Johan Persson, predsjednik Uprave H&M-a.

Proljetna kolekcija je inspirirana bojama i atmosferom 60ih i 70ih godina, ali u savršenom kombiniranju sezonskih trendova i bezvremenskih klasičnih komada. Upotreba ekoloških materijala bio je primarni fokus pri izradi kolekcije, a za realizaciju korišteni su materijali kao što je organski uzgojen pamuk, biorazgradiva viskoza i reciklirani poliester. Cilj H&M-a je naglasit razvoj i upotrebu ekoloških materijala s kojima se stvaraju novi modni trendovi, ali u isto vrijeme vodi se računa o ekološkoj osviještenosti.

Svojim prvim otvorenjem na Cvjetnom, H&M je najavio i proširenje svojeg poslovanja u Hrvatskoj. H&M Cvjetni svoja vrata otvara 7. travnja 2011. u 11.00 sati. Drugu po redu H&M trgovinu otvorit će u trgovačkom centru ARENA CENTAR, 14. travnja u 9.00 sati gdje će na površini od 1,800 četvornih metara biti ponuđene muška, ženska, teen i dječja kolekcija.

Vezane vijesti

Postoji li globalni ideal ljepote?

Postoji li globalni ideal ljepote?

"Stvarno mi je dosta ove tiranije u modi. Zbog toga sad živim u Berlinu. Berlin je puno slobodniji", tvrdi španjolsko-kolumbijski modni dizajner… Više

Komentari

registracija
29/11/09

Ivis, 24.03.11. 16:32

Od sada ce se u Hrvatskoj zivijeti "uljepsano"!!!


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika