26.03.2011. / 17:44

Autor: Hina

Posljednja "Oprah" emitirat će se 25. svibnja

Zadnja epizoda popularne emisije "The Oprah Winfrey Show" prikazat će se 25. svibnja, izvijestili su iz medijske tvrtke Harpo Productions čije je sjedište u Chicagu.

Oprah WinfreyOprah WinfreyZadnja epizoda popularne emisije "The Oprah Winfrey Show" prikazat će se 25. svibnja, izvijestili su iz medijske tvrtke Harpo Productions čije je sjedište u Chicagu.

Oprah Winfrey, voditeljica showa i vlasnica medijske kuće Harpo Productions, još je u studenome 2009. najavila kako namjerava prekinuti emitiranje svoje popularne emisije nakon 25 godina. U tom je razdoblju pokrenula vlastitu televizijsku mrežu Oprah Winfey Network. Posljednjih nekoliko tjedana mreža reprizira odabrane emisije, no Winfrey je u četvrtak na društvenoj mreži Tweeter objavila kako marljivo radi na planiranju završnih emisija te da će se one početi emitirati 7. travnja.

Riječ je o jednom od najcjenjenijih američkih 'talk-showova', koji se prikazivao ili se prikazuje u 145 zemalja diljem svijeta.

Vezane vijesti

SAD čestitao Hrvatskoj Dan državnosti

SAD čestitao Hrvatskoj Dan državnosti

Sjedinjene Države uputile su Hrvatskoj čestitku u povodu Dana državnosti 25. lipnja. "U ime predsjednika Baracka Obame i naroda Sjedinjenih Država,… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika