28.03.2011. / 13:44

Autor: Ružica Đukić

'Evo tete iz Golih vijesti': Sabina Čedić izazvala tučnjavu na vlastitom rođendanu

Ovo je samo još jedan u nizu ekscesa ove starlete koja je osim po vatrenoj naravi i toga što se skidala pred kamerama poznata jedino još po sudjelovanju u reality show-u Farma

Sabina Čedić u razgovoru s Antom Gotovcem (arhiva)Sabina Čedić u razgovoru s Antom Gotovcem (arhiva)Starleta Sabina Čedić, bivša voditeljica 'Golih vijesti' Nove TV ponovno je izazvala incident zbog kojeg je izbačena sa proslave vlastitog rođendana. Prošle subote u klubu Maredo jedan od gostiju kluba dobacio je Sabini kako je teta iz Golih vijesti.

Zbog te je činjenice Sabina nasrnula na njega i u trenutku je izbila opća tučnjava. Svi koji u sudjelovali u fizičkom obračunu, uključujući Sabininog dečka Davora Gašperta zvanog Gašo i samu slavljenicu, izbačeni su iz kluba.

Napadačicu je prilikom izbacivanja iz kluba držao jedan redar dok je ona štiklama udarala drugog redara. Ovo je samo još jedan u nizu ekscesa ove starlete koja je osim po vatrenoj naravi i toga što se skidala pred kamerama poznata jedino još po sudjelovanju u reality show-u Farma.

Vezane vijesti

Tko će postati farmer godine? U petak spektakularno finale showa

Tko će postati farmer godine? U petak spektakularno finale showa

Spektakularno finale popularnog reality showa dat će ime pobjednika treće sezone "Farme". Svojim prethodnicima, Mariju Mlinariću i Rafaelu Dropuliću,… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika