28.03.2011. / 17:17

Autor: Nacional.hr

Prva telefonska govornica - za Skype

Opremljena je web-kamerom, zvučnicima i ekranom osjetljivim na dodir kako bi korisnici mogli koristiti popularnu uslugu zvanja putem interneta

Skype telefonska govornicaSkype telefonska govornicaKada ste posljednji put koristili telefonsku govornicu? U eri mobilnih telefona, gotovo neograničenog pristupa internetu, kada su nam dostupni svi mogući gadgeti ne bi li ostali u kontaktu jedni s drugima, ideja korištenja telefonske govornice za obavljanje poziva čini se zastarjelom.

No, u Skypeu ne misle tako. Na talinskom aerodromu instalirali su prvu svjetsku telefonsku govornicu za Skype. Telefonska govornica na Aerodromu Lennart Meri funkcionira kao bilo koji drugi internetski terminal koji se može pronaći na aerodromima diljem svijeta.

Opremljena je web-kamerom, zvučnicima i ekranom osjetljivim na dodir kako bi korisnici mogli koristiti popularnu uslugu zvanja putem interneta. Dovoljno je prijaviti se pomoću svog Skype korisničkog računa i ukucati broj koji želite nazvati. A ukoliko se zaboravite odlogirati nakon poziva, sustav će to sam napraviti kad se udaljite od govornice.

Vezane vijesti

Prijava za let odsad putem Skypea

Prijava za let odsad putem Skypea

Međunarodna zračna luka Šeremetjevo u Moskvi biti će prva zračna luka u svijetu koja će svojim putnicima omogućiti da se na let prijave putem Skypea.… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika