31.03.2011. / 12:48

Autor: Anđelka Subašić

Astroprognoza za travanj: Nova poskupljenja i potresi

Poznata business astrologinja Anđelka Subašić najavljuje mjesec sukoba, pretjeranog optimizma i neralnih očekivanja, ali i neugodnih iznenađenja

Anđelka SubašićAnđelka SubašićNekoliko planeta započinje novi ciklus ekliptike: Merkur, Sunce, Venera i Uran. Vrijeme se mijenja i postaje tipično proljetno-promjenljivo. Nagle promjene dovode i do toga da će sve bujati, listati i cvjetati u kratkom vremenu. Ubrzavaju se procesi i imamo dojam da vrijeme brže prolazi i da nam nije dovoljno dugačak dan za obaviti samo osnovne aktivnosti. Često naglašavam kako su prirodne katastrofe uvijek prethodnica ekonomskim i burzovnim poremećajima. Japanska katastrofa nije po tome iznimka.

Bez obzira koliko danas stručnjaci bili pripravni i uvijek imaju rješenja ili rezervni plan energija koju nam odašilju svemirska tijela jača je od svega. Sukob energija Saturna i Jupitera uvijek je izazivao krizu u ekonomiji, krizu i suprostavljanje u politici a posebno u području prava, zatim pesimizam i optimizam, teoriju i praksu, mlade i stare, pamet i iskustvo. Prijeti ekološka katastrofa, zagađenja zraka i hrane. Svi ćemo se osjećati dosta loše, a (ne)raspoloženje će biti popraćeno glavoboljama.

Ljudi koji boluju od visokog krvnog tlaka trebali bi se bojati moždanih udara i poduzeti mjere opreza. Dogovori koji se sada postižu neće dugo trajati. Jedan od takvih dogovora biti će na nekom skupu 16.04. Opzimizam će biti pretjeran. Ovaj tjedan će biti još potresa. Petak i subota (18 i 19.04) u vrijeme punog mjeseca biti će stradanja masa, a linija te pojave prolazi kroz centralini dio SAD-a, Meksiko, Panamu. Sukobi, skupovi i protesti se nastavljaju tamo gdje se u zadnje vrijeme događaju, uključujući i našu zemlju. Blokiran je promet zbog prometnih nesreća uzrokovanih kvarovima i zbog štrajkova. U Hrvatskoj se nastavljaju prosvjedi samo što će se retorika zaoštriti i stavovi sukobiti na relaciji narod-oporba-elita (vladajući). Nitko nikoga ne štedi.

Možda se čini da je prosvjed seljaka prekinut i riješen, ali nije tako. Osiromašeni radnici, ribari, seljaci, žene i mlade skupine nastavljaju sa još većim nezadovoljstvom. Kap na čašu doliti će nova poskupljenja (benzin, struja, voda). Problemi u financijskom sektoru (HNB, Banke, vanjski kreditori). U državnom vrhu je period problema, spletki i obmana. Razotkriti će se Nekakva je opća depresija. Kemijsko zagađenje i velika afera povezana sa strukturom u dijelu kemijske industrije. Vlada će biti tajno aktivna na svojim sastancima zatvorenima za javnost. Konkretne mjere donijeti će se u sektoru zdravstva i socijalne skrbi. Barem nešto pozitivno.

Vezane vijesti

Astroprognoza: Razočarani Milanović

Astroprognoza: Razočarani Milanović

Moćni Saturn nalazi se na Zenitu horoskopa Hrvatske. To je prije svega znak da jedna mlada država prolazi ispit zrelosti. Ugled je u pitanju. Kriza… Više

Komentari

registracija
10/11/09

ruvil, 07.04.11. 15:27

Zbilja je jako tesko davati ovakve debilne prognoze.Svi znamo da ce poskupljenja jos biti kao i potresa i to svako tko ima imalo logike moze zakljuciti iz dosadasnjih dogadaja! A gdje si ti zenska bila da upozoris na sve katastrofe koje su pogodile Japan a sad kad je sve gotovo sad si otkrila toplu vodu...Zbilja jadno!


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika