04.04.2011. / 07:00

Autor: Branka Prica

Jelena Radan: U vezi s petnaest godina mlađim studentom

Pjevačica i sudionica showa "Zvijezde pjevaju" zaljubila se u 21-godišnjeg umjetnika Borisa Sekulića, studenta s dreadlocksima kojeg je upoznala tijekom suradnje na projektima udruge mladih

Jelena RadanJelena RadanOtkako se Jelena Radan 2006. godine razvela od grafičkog dizajnera i producenta Edija Matića, o njenom privatnom životu mediji nisu uspjeli doznati gotovo ništa. Međutim, ta 36-godišnja pjevačica već je dulje vrijeme zaljubljena u 21-godišnjeg studenta Borisa Sekulića, koji je svake subote bodri u showu “Zvijezde pjevaju”.

Njih dvoje surađivali su zajedno na nekoliko projekata i radionica za udruge mladih, oboje vole umjetnost i oboje su prepoznatljivi - po svojim frizurama. Jelenina duga i lijepa kosa na neki način je i njen zaštitni znak, a malo je osoba u Hrvatskoj s dugačkim dreadlocksima kakve ima njen dečko. On je poznati osječki grafiter, a trenutno studira na Akademiji primijenjenih umjetnosti u Rijeci. Kako smo doznali od susjeda Jelene Radan, unatoč razlici u godinama, ona i njen dečko djeluju skladno kao par i dobro se slažu.

Cijeli članak pročitajte u tiskanom izdanju Extre!

Komentari

registracija
5/3/10

starimudrac, 04.04.11. 07:17

pedofilka.


registracija
21/2/11

Gospođa, 04.04.11. 10:40

To Jele. Crknite muskarci!


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika