11.04.2011. / 07:00

Autor: Branka Prica

Jelena Rozga: I dalje sam ista kao i sa sedamnaest

Pjevačica i prva žena koja je napunila Spaladium Arenu u intervjuu za Extru otkriva zašto skriva ime svog dečka, koliko je pjesma "Bižuterija" promijenila njen život te kako je na početku karijere zbog slabog interesa publike mislila odustati od pjevanja

Splićanka Jelena Rozga ovih se dana priprema za veliki koncert koji će 15. travnja održati u zagrebačkoj CiboniSplićanka Jelena Rozga ovih se dana priprema za veliki koncert koji će 15. travnja održati u zagrebačkoj CiboniJelena Rozga puni dvorane, prodaje albume i pritom neizmjerno uživa. Njena pjesma "Bižuterija" nominirana je za Porin za hit godine, istoimeni album prodan je u samo mjesec dana od izlaska u 15 tisuća primjeraka i već ima zlatnu nakladu, a zagrebačka publika imat će je prilike vidjeti u petak u Ciboni.

EXTRA: Kakav je osjećaj biti prva žena koja je napunila Spaladium Arenu?

- Odličan, iako se ništa nije dogodilo preko noći. Petnaest godina sam radila ovaj posao, strpljivo sam išla korak po korak, nisam preskočila nijednu stepenicu i publika prepoznaje moj trud.

EXTRA: Koji su bili najteži trenuci u vašoj karijeri?

- Početak moje samostalne karijere za mene je bio veliko razočaranje. Pomislila sam i da bih trebala odustati jer na mojim nastupima nije bilo publike. Sjećam se nastupa u Splitu, u jednom klubu. Bila sam spremna, vjerovala sam da će biti “ludilo”, a na kraju je došlo vrlo malo ljudi. Mami sam preko telefona plakala pola sata, a ona mi je rekla da se moram strpiti jer uspjeh ne može doći odjednom.

EXTRA: Koliko ste se promijenili od tih početaka do pune Arene?

- Nimalo. Ako se nisam promijenila kad sam sa 17 i pol godina postala pjevačica Magazina i kad su se redali hitovi pa zašto bih se sad? U tim godinama me pucao pubertet i postojala je mogućnost da se malo umislim, ali to se nije dogodilo. I dalje imam iste najbolje prijatelje, i dalje volim iste stvari.

Cijeli intervju pročitajte u tiskanom izdanju Extre.

Vezane vijesti

Video: Bare pjevao Rozginu 'Bižuteriju'

Video: Bare pjevao Rozginu 'Bižuteriju'

Poznati rocker i pjevač benda Majke, Goran Bare, gostovao je u Jutarnjem showu radija Antena Zagreb u kojoj je najavio prvi u nizu koncerata… Više

Komentari

registracija
27/7/09

cheleken, 11.04.11. 08:01

oh boze ,opet ova


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika