11.04.2011. / 15:07

Autor: Nacional.hr

Jobs dao blagoslov: Službena biografija zvat će se iSteve - knjiga o Jobsu

Knjiga bi se u SAD-u trebala pojaviti početkom 2012. godine, a koliko se Isaacson ozbiljno prihvatio posla govori činjenica da na knjizi radi još od 2009. godine

Steve JobsSteve JobsŠef Applea dugo je odoljevao različitim molbama i zahtjevima za stvaranjem službene biografije o njegovom usponu, padu i ponovnom rođenju. No, njegovi štovatelji više se ne moraju bojati - Steve je pristao na službenu biografiju.

Ne samo da je pristao da ga za potrebe knjige koja će se zvati "iSteve - knjiga o Jobsu" intervjuira spisatelj Walter Isaacson, već je dotičnom dao dopuštenje i da razgovara s članovima obitelji, zaposlenicima u Appleu, čak i konkurentima.

Knjiga bi se u SAD-u trebala pojaviti početkom 2012. godine, a koliko se Isaacson ozbiljno prihvatio posla govori činjenica da na knjizi radi još od 2009. godine i navodno donosi još neispričanu priču "iza kulisa" stvaranja Applea kakvog danas znamo.

Vezane vijesti

Direktor Applea Tim Cook odbio isplatu 75 milijuna dolara

Direktor Applea Tim Cook odbio isplatu 75 milijuna dolara

Direktor informatičkog diva Apple, Tim Cook, odustao je od 75 milijuna dolara dividende od dionica kojima je tvrtka nagradila svoje zaposlenike,… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika