12.04.2011. / 16:41

Autor: Nacional.hr

Tipkanje je totalno OUT: Osvježite statuse na Facebooku i Twitteru kratkim videom

S obzirom na to da većina korisnika društvenih mreža posjeduje mobilni telefon opremljen kamerom, a trošak uploadanja videa na internet više nije toliko velik kao prije nekoliko godina, Tout bi mogao zaživjeti veoma brzo

Facebook i Twitter više nisu fenomeni koji su osvojili svijet, nego postaju bitan dio svakodnevnog života mlađih generacija. Ako nije bilo objavljeno na Twitteru ili Facebooku gotovo da se nije ni dogodilo. No i jedna i druga platforma imaju svoja ograničenja. Prije svega radi se o ograničenom broju znakova koje korisnik može upisati u status.

Stoga će mnoge oduševiti mogućnost uploadanja kratkih video isječaka pomoću Touta. Tout je aplikacija koja na status korisnika stavlja link koji vodi do 15 sekundi dugačkog videa.

S obzirom na to da većina korisnika društvenih mreža posjeduje mobilni telefon opremljen kamerom, a trošak uploadanja videa na internet više nije toliko velik kao prije nekoliko godina, Tout bi mogao zaživjeti veoma brzo.

Vezane vijesti

Facebook će platiti 10 milijuna za "sponzorizirane statuse"

Facebook će platiti 10 milijuna za "sponzorizirane statuse"

Društvena mreža Facebook pristala je isplatiti 10 milijuna dolara nakon tužbe korisnika kojom ju optužuju da je koristila njihove fotografije i… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika