13.04.2011. / 12:45

Autor: Nacional.hr

Polugole žene premlaćivale ruske beskućnike za fetiš video uratke

Beskućnici tvrde da su se filmovi snimali u garažama i pred publikom, i da su za bičevanje dobivali po 25 dolara, a ako bi bili pretučeni dobili bi 50 dolara, nisu se smijeli braniti i morali su izdržati 12 minuta inače nebi dobili novce

Filmići na kojima žene zlostavljaju muškarce prodaju se po cijeni od minimalno 600 dolara
Filmići na kojima žene zlostavljaju muškarce prodaju se po cijeni od minimalno 600 dolara Beskućnici u ruskom gradu St. Petersburgu za novce dopuštaju da ih polugole žene premlate u takozvanim fetiš borbama, koje se snimaju i zatim prodaju, prenosi tampabay.com.

Beskućnik George Grayson, 37-godišnjak, jedan je od mnogih beskućnika u ovom gradu kojeg je regrutirala lokalna web stranica Shefights.net koja za oko 900 dolara prodaje snimke na kojima oskudno odjevene ili polugole žene tuku muškarce. Odvjetnik G.W.Rolle tvrdi da je mjesecima na ulicama St. Petersburga viđao prebijene muškarce kako šepaju sa šljivama ispod oka i rasječenim usnama prije nego li mu je netko rekao o snimanju videa u kojima se premlaćuje beskućnike. Nakon što je razgovarao s nekim od pretučenih beskućnika odlučio je dvojicu zastupati pred sudom i podići tužbu protiv Jeffa Williamsa sa kontroverzne web stranice.

Jeff Williams tvrdi da će podići protutužbu zbog blaćenja njegova ugleda jer smatra da je Roll potkupio dvojicu beskućnika koje zastupa, kako bi podignuli tužbu protiv njega i da se radi o ovisnicima koji će za novce reći sve što se od njih traži. Williams tvrdi i da su dvojica beskućnika koji ga tuže, Grayson i Kyle Shaw pristali na snimanje videa i potpisali da preuzimaju odgovornost za sve što se dogodi, a i nakon prvog videa vratili su se i snimili ih još nekoliko. Na njegovoj web stranici prodaju se video uraci na kojima žene u grudnjacima li toplesu udaraju muškarce rukama i nogama, bičuju ih, vežu, pljuju na njih i gaze ih. Filmići se prodaju po cijeni od minimalno 600 dolara.

Odvjetnik Roll je nekoliko beskućnika upletenih u snimanje ovakvih filmova intervjuirao i oni tvrde da su se filmovi snimali u garažama i pred publikom, i da su za bičevanje dobivali po 25 dolara, a ako bi bili pretučeni dobili bi 50 dolara, nisu se smjeli braniti i morali su izdržati 12 minuta inače ne bi dobili novce. Nakon završetka snimanja neki su bili teže ozlijeđeni pa je bilo slomljenih rebara, iščašenih vilica i drugih ozljeda.

Vezane vijesti

'Bestiarium' fetiš party zagrijao Zagrepčane i njihove goste

'Bestiarium' fetiš party zagrijao Zagrepčane i njihove goste

Ovog je vikenda u kompleksu nekadašnje tvornice Jedinstvo u Zagrebu održan fetiš party 'Bestiarium'. Na dva DJ floora, brojne instalacije i niz… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika