13.04.2011. / 17:52

Autor: Martina Koić

Prošao na probi: Severina želi Bregovića za kuma i na pravoj svadbi

Prvotno se šuškalo kako će se Severina i Milan Popović vjenčati na njezin 39. rođendan, 21. travnja, ali menadžer pjevačice to je odmah demantirao

Goran Bregović i SeverinaGoran Bregović i SeverinaIako joj je Goran Bregović bio kum na lažnoj svadbi, koju je priredila u sklopu promocije novog albuma 2008. godine, izgleda kako Severina ipak tada nije slučajno odabrala srpskog glazbenika i skladatelja kao kuma. Naime, za srpski Press kazala je kako bi voljela da joj Bregović bude kum kada se bude udavala za srpskog biznismena Milana Popovića.

"Goran je već bio kum na mojoj lažnoj svadbi, koju sam pravila na promociji prošlog albuma. Voljela bih da mi bude kum, ali ga najprije moram pitati je li je nekome do sada bio i kakav je kao vjenčani svjedok. Morat će se najprije dokazati da je dobar kao kum. Uvijek sam sanjala da ću na svadbi imati više kumova", rekla je Severina sprskom Pressu i potvrdila da će sa Bregovićem definitivno sarađivati na novom albumu koji priprema.

Milan Popović kupio je hrvatskoj pjevačici zaručnički prsten od ružičastog zlata s raznobojnim draguljima iz Cartierove kolekcije Love, čija je vrijednost 30.000 eura. Ovo su Severinine pete zaruke. Prije Milana Popovića bila je zaručena za Alena Marina, pjevača grupe Kojoti, za poduzetnika i vlasnika dućana WGW Srećka Vargeka, za sedam godina mlađeg ekonomista Matu Čuljaka te na koncu za Riječanina Slavka Šainovića, s kojim je prekinula malo prije nego što je prohodala s Milanom Popovićem.

Prvotno se šuškalo kako će se Severina i Milan Popović vjenčati na njezin 39. rođendan, 21. travnja, ali menadžer pjevačice to je odmah demantirao. Pjevačica rođendan planira proslaviti velikom zabavom za svoje prijatelje, a prema njezinoj velikoj želji na rođendanu će joj pjevati Kemal Monteno.

Vezane vijesti

Veliki poklon fanovima povodom rođendana

Veliki poklon fanovima povodom rođendana

"Na kraju 30-ih... Ja sam ipak samo vaša, vama pripadam i ovu i sve ove godine... Kad sam bila tužna, vi ste me tješili svojim pljeskom i voljeli… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika