14.04.2011. / 21:18

Autor: Hina

Fiat s tržišta povlači 130 tisuća Punta

Talijanski proizvođač automobila Fiat odlučio je s tržišta povući više od 130 tisuća vozila modela Punto zbog mogućeg problema s kablovima sustava za kočenje ABS koji može dovesti do kratkog spoja, rekao je neimenovani glasnogovornik koncerna.

Fiat PuntoFiat PuntoTalijanski proizvođač automobila Fiat odlučio je s tržišta povući više od 130 tisuća vozila modela Punto zbog mogućeg problema s kablovima sustava za kočenje ABS koji može dovesti do kratkog spoja, rekao je neimenovani glasnogovornik koncerna.

"Namjeravamo povući više od 130 tisuća vozila modela Grande Punto, Punto Evo, Grande Punto Van i Punto Evo Van", a prve pisane obavijesti već su "početkom veljače" poslane vlasnicima vozila, rekao je.

"Sva ta vozila nemaju problema", ali bi ih "neka mogla imati" jer je pri montaži sustava ABS na vozilima iste serije otkriven problem, objasnio je i dodao da je pola tih vozila u Italiji, a pola u Europi.

Vezane vijesti

Električni automobili - skupa greška?

Električni automobili - skupa greška?

Euforija od prije tri, tri i pol godine je splasnula. Tadašnja vladajuća koalicija u Berlinu postavila si je veliki cilj: Njemačka je trebala postati… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika