17.04.2011. / 17:18

Autor: Ružica Đukić

Ljubo Pavasović Visković: 'Istina je, postat ću otac'

U ožujku prošle godine počeo je vezu s marketinškom menadžericom Dinom Štern te tako dobio i veliku obitelj. Naime, Dina Štern iz bivšeg braka s djelatnikom Nove Tv Edom Bočkajem ima dvojicu sinova

Ljubo Pavasović Visković i Dina ŠternLjubo Pavasović Visković i Dina Štern"Istina je, postat ću otac" kratko je za Nacional prokomentirao odvjetnik Ljubo Pavasović Visković nagađanja da je njegova djevojka Dina Štern trudna. Prije samo nešto više od godinu dana Ljubo Pavasović Visković bio je samac. U ožujku prošle godine počeo je vezu s marketinškom menadžericom Dinom Štern te tako dobio i veliku obitelj.

Naime, Dina Štern iz bivšeg braka s djelatnikom Nove Tv Edom Bočkajem ima dvojicu sinova, sedmogodišnjeg Karla i trogodišnjeg Vitu. Sa njezinim se sinovima odlično slaže te većinu vremena provode svi zajedno. Njihova četveročlana obitelj u rujnu će se tako povećati za još jednog člana, dečka ili curicu, prvo biološko dijete Ljube Pavasovića Viskovića.

Vezane vijesti

Komentari

registracija
11/1/10

fluid, 17.04.11. 17:56

Jebote koja top vijest !!!Šta izvodite vi u Nacionalu?


registracija
11/1/11

Kinezojapanac, 17.04.11. 21:51

Siguran sam da će se Pavasovis -Viskovic -Stern -dijete roditi s tamnocrnim naocalima, a za koju godinu kad ova rugoba od odvjetnika ode svojim putem, rasplodnu Stern će nakrcati neki novi ljepotan.


registracija
13/1/11

meta, 18.04.11. 18:30

Kakvi ste to ljudi !!! Pa neka budu sretni !!! I Pavasović zaslužuje veliku i iskrenu ljubav, koju će i sam dati. Sretno Ljubo i Dina. sretno


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika