18.04.2011. / 14:55

Autor: Hina , Nacional.hr

Majka na Hitnu pomoć donijela mrtvo dijete

Policija je odmah počela istraživati slučaj te za sada doznala da je osmomjesečno dijete preminulo noću sa subote na nedjelju na javnom smetištu u Jelsi, gdje se nalazilo zajedno s roditeljima, djedom i bakom

IlustracijaIlustracijaU prvim nedjeljnim satima osmomjesečno mrtvo dijete dovedeno je na Hitnu pomoć u Jelsi na otoku Hvaru, izvijestila je danas splitska policija.

Mrtvo dijete su u 5,50 sati na Hitnu pomoć donijela 24-godišnja Romkinja, majka djeteta, i djetetova baka.

Policija je odmah počela istraživati slučaj te za sada doznala da je osmomjesečno dijete preminulo noću sa subote na nedjelju na javnom smetištu u Jelsi, gdje se nalazilo zajedno s roditeljima, djedom i bakom.

Čim je utvrđeno da je dijete mrtvo, bez vidljivih tragova nasilja, po nalogu dežurnog istražnog suca Županijskog suda u Splitu prevezeno je na patološki odjel Kliničkoga bolničkog centra (KBC) u Splitu na obdukciju, nakon koje će biti poznat točan uzrok smrti djeteta.

Inače, 24-godišnju majku djeteta policija je uhitila zbog više kaznenih djela među kojima su teške krađe i nanošenje teških tjelesnih ozljeda.

Za njom je karlovačka Policijska uprava raspisala tjeralicu po kojoj je i uhićena na Hvaru i sprovedena u karlovački zatvor.

Vezane vijesti

Mubarak klinički mrtav?

Mubarak klinički mrtav?

Iz Egipta stižu posve oprečne informacije o zdravstvenom stanju bivšeg predsjednika Hosnija Mubaraka, pa je tako nacionalna agencija MENA objavila… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika