19.04.2011. / 18:58

Autor: Branka Prica

Nevjerni nogometaš: Razvode se Kristina i Dario Smoje

Kako se čini, Kristina Smoje u posljednjih je godinu dana odlučila riješiti što ju je činilo nezadovoljnom

Kristina i Dario Smoje (Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL)Kristina i Dario Smoje (Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL)Kristina i Dario Smoje rastaju se nakon nešto više od pet godina braka i ukupno 9 godina zajedničkog života u Belgiji, Grčkoj i Zagrebu. Dok je 34-godišnja bivša manekenka ostala u Zagrebu, njen dvije godine mlađi suprug nogometaš preselio je u Rijeku. Iako od nitko od njih dvoje ne daje izjave za medije, doznali smo da je proces rastave u tijeku, a povod istoj navodno je nogometaševa nevjera.

Kristina Smoje, djevojački Bradač, u svojim intervjuima je isticala kako nije tipična žena nogometaša, te da je u takvim brakovima najteže podnijeti osjećaj usamljenosti. Kako se čini, par se vremenom i emotivno udaljio.

Nije poznato hoće li Kristina Smoje vratiti svoje prezime prije udaje, ali će sigurno zadržati kućnog ljubimca, psića Fluffyja. Također će i nastaviti raditi na sebi: posvetit će se Izvanrednom studiju psihologije na Hrvatskim studijima.

Kako se čini, Kristina Smoje u posljednjih je godinu dana odlučila riješiti što ju je činilo nezadovoljnom. Osim lošeg braka, krajem prošle godine riješila se i silikona iz usnica koje je povećala estetskim zahvatom prije 12 godina.

Vezane vijesti

Razvod sam po sebi nije problematičan za djecu

Razvod sam po sebi nije problematičan za djecu

Razvod sam po sebi nije taj koji može izazvati probleme kod djece, već je to razvod povezan sa sukobom među roditeljima, nedostatkom suradnje… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika