21.04.2011. / 07:30

Autor: Nacional.hr

Redoviti korisnici Twittera imaju kraće ljubavne veze

Razlika u duljini veze između onih koji redovito tweetaju i onih koji povremeno tweetaju je od oko 2 do 3 tjedna, osim kod korisnika starijih od 50 godina kod kojih je razlika 2 mjeseca

IlustracijaIlustracijaNova anketa koju je provela web stranica za dogovaranje spojeva OKCupid je pokazala da osobe koje puno tweetaju imaju kraće ljubavne veze, prenosi MSN.

Sa OKCupid stranice zaključke su donijeli na temelju kombinacije rezultata ankete i ponašanja korisnika njihove web stranice. Primijetili su da česti korisnici Twittera imaju kraće ljubavne veze i više mastrubiraju. Analizirano je više od 800,000 korisnika OKCupida koji su i korisnici Twittera i otkriveno je da veza npr. 18-godišnjaka koji redovito tweeta traje oko 9 mjeseci, dok veza njegovog vršnjaka koji tweeta povremeno traje 9,5 mjeseci. Razlika u duljini veze između onih koji redovito tweetaju i onih koji povremeno tweetaju je od oko 2 do 3 tjedna, osim kod korisnika starijih od 50 godina kod kojih je razlika 2 mjeseca.

No, valja napomenuti da ovo ne znači da tweetanje skraćuje vezu nego da su korisnici Twetera koji su sudjelovali u anketi imali kraću vezu.

Vezane vijesti

Jadranka Kosor na Facebooku

Jadranka Kosor na Facebooku

Predsjednica HDZ-a Jadranka Kosor od srijede je prisutna i na društvenim mrežama Facebook i Twitter, a otvoren je i njen YouTube kanal. Iako se… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika