26.04.2011. / 07:00

Autor: Branka Prica

Pamela Ramljak: Uskoro će i drugi put reći “Uzimam!”

Pjevačica grupe Feminem zaručila se za ekonomista Mladena Salajstera koji joj je pomogao da preboli bolan razvod, a njen se budući muž pojavljuje i u novom spotu "Sve što ti nisam znala dati"

Pamela Ramljak i Mladen Salajster nisu krili zaljubljenost na promociji novog spota grupe Feminem, "Sve što ti nisam znala dati"Pamela Ramljak i Mladen Salajster nisu krili zaljubljenost na promociji novog spota grupe Feminem, "Sve što ti nisam znala dati"Pjevačica Pamela Ramljak, članica grupe Feminem, planira vjenčanje sa svojim dečkom Mladenom Salajsterom. Vijest o zarukama podijelili su s najbližim prijateljima, a na promociji videospota grupe Femminem “Sve što ti nisam znala dati” pojavili su se zajedno. Za Mladena Salajstera taj je spot bio svojevrstan glumački debi, iako ovaj 31-godišnji ekonomist nema namjeru raditi na estradi. “Svi naši prijatelji znaju da smo dugo zajedno, živimo skupa šest mjeseci i činjenica da se Mladen pojavljuje u spotu dovoljno govori koliko je prisutan u mom životu i koliko mi znači”, diplomatski je rekla Pamela Ramljak.

Ona se nakon samo godinu dana braka razvela od supruga Stojana Rakića, s kojim je bila u vezi deset godina i živjela u Beču. Zbog razvoda je pala u depresiju, izgubila apetit i pretjerano smršavjela pa je potražila pomoć od patera Zvjezdana Linića. No, samo dva mjeseca nakon razvoda upoznala je Mladena Salajstera u zagrebačkom klubu Sax. Zainteresirao ju je svojim smislom za humor, ali i kozmopolitskim pogledima na svijet. Od tog susreta u Saxu par je nerazdvojan, a za razliku od Pamelinog prvog muža, Mladen Salajster ima razumijevanja za njenu karijeru, nije posesivan i u svemu joj je velika podrška.

Cijeli članak pročitajte u tiskanom izdanju Extre!

Vezane vijesti

Antonija Stupar i Pamela Ramljak postale Barbie na jedan dan

Antonija Stupar i Pamela Ramljak postale Barbie na jedan dan

Svaka je žena barem jednom u životu maštala o tome da postane Barbika. Dvjema se taj san ostvario na jedan dan. Naime, najdraža igračka iz… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika