26.04.2011. / 07:00

Autor: Branka Prica

Dora Juras: Poduzetnika zamijenila arhitektom

Lijepa plavokosa novinarka prekinula je četverogodišnju vezu s voditeljem diskoteke Saloon Marom Srezovićem: njen novi izbor je mladi dizajner interijera Jan Pivac, a ljubav je započela vrlo brzo nakon 41. rođendana Saloona u veljači, na kojemu su se Maro Srezović i Dora Juras još doimali kao skladan par

Maro Srezović i Dora Juras bili su u dugogodišnjoj vezi, čiji su prekid prošlog tjedna objavili putem FacebookaMaro Srezović i Dora Juras bili su u dugogodišnjoj vezi, čiji su prekid prošlog tjedna objavili putem FacebookaVoditelj diskoteke Saloon Maro Srezović i novinarka Dora Juras razišli su se nakon četiri i pol godine veze. Iako je njihovoj ljubavi došao kraj prije nekoliko mjeseci, oboje su to odlučili objaviti na Facebooku istovremeno prošlog tjedna. Dok je Maro Srezović samo istaknuo status u kojem piše da više nije u vezi, Dora Juras objavila je da u njenom životu postoji netko novi - ona je u vezi s dizajnerom interijera Janom Pivcem.

"Istina je, Maro i ja nismo više zajedno, ali Jan nije razlog našeg prekida", rekla je Dora Juras koja arhitekta poznaje već nekoliko godina, ali su se emotivno zbližili tek nedavno. "Zajedno smo dva mjeseca, zaljubljeni smo i lijepo nam je. To je sve što vam mogu reći", ispričala je bivša novinarka RTL-ove emisije Ekskluziv. Ona se još u veljači pojavila s Marom Srezovićem na proslavi 41. rođendana kluba Saloon i djelovali su kao sretan par. Pokazalo se, međutim, da je njen izbor 28-godišnji Jan Pivac, mladi dizajner koji je uredio zagrebački Fly Bar te ekskluzivni multibrand butik Nicolas čije je uređenje pohvalio čak i dizajner cipela Christian Louboutin.

Cijeli članak pročitajte u tiskanom izdanju Extre!

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika