26.04.2011. / 10:21

Autor: Miroslav Sušnik

Novi Smells Like 90's party 29. travnja u klubu Londoner

Vremeplov kroz lude devedesete

Party u organizaciji Twilight Promotiona i Rune u klubu Londoner na zagrebačkom Jarunu pod nazivom Smells Like 90's održati će se u petak 29. travnja s početkom u 21h.

Smells Like 90's party je spektakl koji će vas kroz audio video vremeplov odvest u lude devedesete i prirediti nezaboravnu zabavu. Na programu će biti audio video portret jedne od najvećih grupa devedesetih, Prodigy, grupe koja je upjela spojiti nespojivo i napravila totalnu revoluciju ne samo u glazbi već i šire.

Nakon toga će se vrtit svi veliki hitovi iz devedesetih od MC Hammera, Snap!, 2 Unlimited, Madonna, Depeche Mode, Prodigy, Beastie Boys, Apollo 440, Chemical Brothers, Moby, Fatboy Slim, Daft Punk, Underworld, Faithless, Cypress Hil, Tricky, Wu Tang Clan, Stereo Mc's, Shamen, Massive Attack, Beck, Public Enemy, No Doubt, Cardigans, Pulp, Roxette, The Cranberries, U2, The Cure, The Cult, The Sisters Of Mercy, Nirvana, Offspring, Boodhound Gang, Red Hot Chilli Peppers, Faith No More, Rammstein, Marilyn Manson, Foo Fighters...

Pored popularnih cijena pića biti će i posebna ponuda večeri, vrhunsko češko pivo, crveni Demon, te domaća medica.

Londoner je prekrasan klub cijeli u drvu te zbog toga sa posebnom atmosferom galije, na tri nivoa, sa terasom, a koji se nalazi na u prekrasnom okruženju prirode i jezera na Otoku veslača na Jarunu.

Cijena ulaznice je 20 kn.

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika