27.04.2011. / 15:14

Autor: Nacional.hr

Oracle najavio konferenciju "The Information Age 2011"

Na konferenciji će domaće i strane tvrtke predstaviti svoja iskustva s Oracle rješenjima

Marin TadićMarin TadićJubilarna, peta po redu konferencija Oracle Day: The Information Age 2011 održat će se 3. svibnja 2011. u zagrebačkom Hypo Expo centru, najavio je tijekom današnje konferencije za medije generalni direktor Oracle Hrvatska, Marin Tadić. Uz već tradicionalno predstavljanje najnovijih tehnoloških dostignuća iz Oracle svijeta, glavna tema ovogodišnje konferencije bit će Cloud Computing (računarstvo u oblaku), o čemu će u uvodnom dijelu konferencije govoriti i Jean-Claude Michaca, potpredsjednik Oracle FMW (Fusion Middleware) odjela.

"Oracle je vodeći svjetski proizvođač integriranih poslovnih softvera i hardverskih sustava, a svoju lidersku poziciju potvrđuje i u području cloud computinga. O našem uspjehu već dovoljno govori podatak da danas u Hrvatskoj ima više velikih tvrtki koje nam jesu klijenti nego onih koje to još nisu. Tema ovogodišnje konferencije cloud computing za domaće tvrtke predstavlja ključnu priliku, ne samo u povećanju dostupnosti i brzine rada aplikacija na korisničkoj razini, već i u smanjenju troškova i poboljšanju cjelokupnog poslovanja", istaknuo je prigodom predstavljanja Tadić.

Nakon zajedničkog plenarnog dijela, konferencija Oracle Day: The Information Age 2011 bit će podijeljena u dva panela tijekom kojih će biti predstavljene brojne domaće i inozemne studije slučaja korisnika, kao što su Tvornica duhana Rovinj, Hrvatska lutrija, Zagrebačka banka, Croatia osiguranje i Si.Mobile.

Organizacijski partner ovogodišnje konferencije je Hrvatska udruga poslodavaca (HUP) a kao i svake godine, u sklopu konferencije, partneri i sponzori (Combis, Ericsonn, IN2, Multicom, Neos, Infodom, S&T, Asseco, Dekod i Computech) će na izložbenim prostorima predstaviti vlastita rješenja.

Vezane vijesti

Uljanik povećao produktivnost

Uljanik povećao produktivnost

Uljanik Brodogradilište u suradnji s tvrtkom Primakon uspješno je implementirao Oracle Primavera P6 Professional Project Management rješenje za… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika