27.04.2011. / 17:40

Autor: Hina

Metropolitan opera u Dubrovniku

Gradonačelnik Dubrovnika Andro Vlahušić kazao je kako se radi o novoj ponudi u gradu koji će na taj način dobiti jedan zanimljiv i dobro osmišljeni kulturni i društveni događaj

Suradnjom grada Dubrovnika i kinematografa Dubrovnik od 30. travnja u dvorani Visia ljubitelji opere u Dubrovniku moći će uživati u satelitskom prijenosu iz Metropolitan opere u New Yorku u HD tehnologiji.

Kako je istaknula na konferenciji za novinare ravnateljica Kinematografa Dubrovnik Đive Galov, ciklus izravnih prijenosa počet će u subotu 30. travnja u 19 sati a time se Dubrovnik priključuje svjetskim metropolama u kojima publika može uživati u spektakularnim njujorškim produkcijama istodobno s publikom u Metropolitan operi u New Yorku.

Gradonačelnik Dubrovnika Andro Vlahušić kazao je kako se radi o novoj ponudi u gradu koji će na taj način dobiti jedan zanimljiv i dobro osmišljeni kulturni i društveni događaj.

Posjetio je kako je prijenos opera uživo iz Metropolitana izuzetno dobro prihvaćen u zagrebačkoj dvorani Vatroslav Lisinski te kako vjeruje da će na jednak način prijenosi biti prihvaćeni i u Dubrovniku.

Vezane vijesti

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Sa zgrade Hoto tornja (zgrada T-coma) u Savskoj ulici u Zagrebu pao je komad staklene stijene pri čemu je ozlijeđen zaštitar, doznaje se u… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika