29.04.2011. / 13:40

Autor: Nacional.hr

Mohamed Al-Fayed - 'Princ William sumnja da je princeza Diana zapravo ubijena'

Mohamed Al-Fayed vjeruje da je vozač auta u kojem su Diana i Dodi poginuli, Henry Paul, u dogovoru s kraljevskom obitelji najmerno skrivio nesreću da bi ubio svoje suputnike i da je razlog tome nezadovoljstvo kraljevske obitelji njihovom vezom

Princeza DianaPrinceza DianaMohamed Al-Fayed, koji je godinama nakon smrti princeze Diane i njegovog sina Dodia tvrdio da je njihova smrt zavjera, sada tvrdi da i princ William sumnja u istinitost službene priče, prenosi The Boston Channel.

Otac partnera pokojne princeze Dijane, Dodija Al-Fayeda, koji je zajedno s princezom poginuo u prometnoj nesreći u Parizu u kolovozu 1997., već godinama tvrdi da je smrt princeze i njegovog sina zavjera i da su njih dvoje ubijeni. Mohamed Al-Fayed vjeruje da je vozač auta u kojem su Diana i Dodi poginuli, Henry Paul, u dogovoru s kraljevskom obitelji namjerno skrivio nesreću da bi ubio svoje suputnike i da je razlog tome nezadovoljstvo kraljevske obitelji njihovom vezom.

Al-Fayed tvrdi da i princ William sumnja da je smrt njegove majke zavjera i misli da ga je princ htio pozvati na svoje vjenčanje, no da se tome usprotivio ostatak kraljevske obitelji. Kaže da bi Diana bila zadovoljna svojom snahom Kate Middleton i da William nije prikladan za "kraljevski život" jer voli američki način živora, a ne život prepun pravila.

Vezane vijesti

Argentina podnijela tužbu protiv Britanije u UN-u

Argentina podnijela tužbu protiv Britanije u UN-u

Argentina je u UN-u službeno podnijela tužbu zbog britanske "militarizacije" u južnom Atlantiku, a glavni tajnik UN-a Ban Ki-moon pozvao je obje… Više

Komentari

registracija
11/1/10

fluid, 29.04.11. 14:30

Danas sam na pecanju i ne palim TV jer me taj svjetski snobizam toliko nervira da želim čim prije kraj i same trakavice o "božanskom providnom vjenčanju" kao i kraj dana.Koliko je to degutantno i umjetno,govori podatak da će taj mladić Willijam za krunu prodati vlastitu majku.Odreći se majke pod sumnjom na ubojstvo(ili svejedno kako već)i prihvatiti neku slavu tipa kraljevstva,je krajnje moralno upitno. Da mi je očeva obitelj ubila ili skrivila smrt majke, nikada nebih pristao na takvo licemjerje.Ali,njihova(njegova)odluka je njegovo pravo.Ostatak svijeta je potvrdio svoj psihološki status poistovjećivanja sa božanskim na zemlji. Jad i bjeda ljudske prirode i spore evolucije pameti.


registracija
4/1/09

miroljubiv, 29.04.11. 16:57

Priča da je Dijana ubijena trudna sa Dodijem i dalje ostaje.nova princeza će demantirati samom sobom hoće li krenuti njezinim stopama.


registracija
26/11/09

CH2710, 30.04.11. 12:01

Pa zar je taj vozač samoubica...? Kakve bi on imao koristi da se ubije - samo zato da bi ubio i ovo dvoje...?

Dakle... priča za djecu...


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika