30.04.2011. / 13:44

Autor: Hrvoje Šimičević

Sve napetiji odnos Mourinha i Ronalda, Englezi nagađaju o njegovom povratku na Otok

Očekivano, prvi se ''na meti'' našao Manchester United iz kojeg je Ronaldo prije dvije godina za rekordnih 94 milijuna eura prešao u Real, ali menadžer ''crvenih vragova'' Alex Ferguson odmah je spustio loptu na zemlju

Kritika koju je Cristiano Ronaldo uputio na račun taktike trenera Real Madrida Josea Mourinha i sve napetiji odnosi portugalskog dvojca nagnali su engleske novinare da krenu u nagađanja o mogućem Ronaldovom povratku na Otok... Očekivano, prvi se ''na meti'' našao Manchester United iz kojeg je Ronaldo prije dvije godina za rekordnih 94 milijuna eura prešao u Real, ali menadžer ''crvenih vragova'' Alex Ferguson odmah je spustio loptu na zemlju. - Ronaldov bi povratak bio vrlo teško ostvariti. Bilo mu je odlično ovdje, ali i sada je u sjajnom klubu.

Razgovarao sam s njim nakon utakmice Real - Barcelona u srijedu i priznao mi je koliko mu je bilo lijepo na Old Traffordu šest godina. Došao je ovdje kao dijete, a u Madrid je otišao kao muškarac. Tamo također uživa i premda u srijedu možda i nije bio na najvišoj razini, i dalje je veliki nogometaš - istaknuo je Ferguson. Škotski stručnjak se nije želio uplitati u brojne repove nakon dvoboja kojem je svjedočio uživo i u kojem je Barcelona na Santiago Bernabeuu svladala Real s 2-0 u prvom dvoboju polufinala Lige prvaka.

- Toliko je toga rečeno u analizama nakon utakmice, uz mnoštvo međusobnih optužbi. Treba pustiti da se prašina slegne, a mi se moramo koncentrirati na naš ulazak u finale. Jedino što mogu reći je da sam vidio samo sat vremena nogometa u toj utakmici jer je bilo toliko prekida. Čovjek kad ide na utakmicu želi vidjeti sat i pol igre - dodao je Ferguson čija je momčad u prvom polufinalnom ogledu Lige prvaka svladala Schalke na njegovom stadionu s 2-0.

Vezane vijesti

Primera: Ronaldo hat-trickom odlučio gradski derbi

Primera: Ronaldo hat-trickom odlučio gradski derbi

U madridskom gradskom derbiju u sklopu 33. kola Primere gostujući nogometaši Reala predvođeni nezaustavljivim Cristianom Ronaldom slavili su kod… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika