02.05.2011. / 07:00

Autor: Branka Prica

Ispovijest Ivana Čvrljaka: Nikad neću oprostiti Marijani

Suprug Marijane Čvrljak iz Big Brothera, koja se brzo nakon ulaska u show upustila u avanturu s Nikolom Nemeševićem-Nemešom, dosad je odlučno izbjegavao medije, no samo za Extru odlučio je ispričati kako se nosi sa supruginom prevarom, tko brine za njihovu kćer Korinu i što će učiniti kad Marijana izađe iz showa

32-godišnji pomorac Ivan Čvrljak, suprug Marijane iz Big Brothera, Extri je dao ekskluzivan intervju o svom braku32-godišnji pomorac Ivan Čvrljak, suprug Marijane iz Big Brothera, Extri je dao ekskluzivan intervju o svom brakuZbog emisije Big Brother, 32-godišnji pomorac Ivan Čvrljak doživio je bračni brodolom. Njegova supruga Marijana s kojom ima i dvogodišnju kćer Korinu javno ga je prevarila s beogradskim studentom Nikolom Nemeševićem. Iako ju je suprug ispratio s ljubavlju i podrškom, Marijana Čvrljak svojim ga je postupcima razočarala i, čini se, navela da podnese zahtjev za razvod braka.

Gledatelji showa pružili su podršku Ivanu Čvrljku putem Facebooka. Otvorena je i “Grupa podrške Marijaninom mužu i djetetu” u koju se učlanilo preko deset i pol tisuća ljudi. On je, međutim, ostao suzdržan kad je riječ o medijima, te je uoči puta za Finsku svoju ekskluzivnu ispovijest dao Extri.

EXTRA: Teško je bilo doći do vas.

- Iskreno, ni sam ne znam zašto sam pristao razgovarati s vama, ali eto neka ovo bude prvo i posljednje što ću reći na ovu temu. Dosadilo mi je da me novinari proganjaju. Stalno me zovu, pokušavaju do mene doći preko susjeda, a traže me i po Šibeniku.

Marijana Čvrljak i Nikola Nemešević Nemeš upustili su se u avanturu u Big Brother kući iako je ona udanaMarijana Čvrljak i Nikola Nemešević Nemeš upustili su se u avanturu u Big Brother kući iako je ona udanaEXTRA: Da, neki su nagađali i da ste iselili iz Šibenika.

- Zašto bih? Nisam nikad bio kukavica i ne bježim od problema. Trebao sam možda promijeniti broj mobitela, a ni to nisam niti ne namjeravam. Samo se ne javljam nikome.

EXTRA: Vjerojatno su pretpostavljali da vam je prevelik pritisak i komentari okoline. Mnogi bi si na vašem mjestu dali odmora, pogotovo jer ste pomorac pa si možete dopustiti udaljenost od kuće.

- Ako me nije potreslo ovo što mi je žena napravila, neće me ni nečiji komentari.

EXTRA: Zar vas nije nimalo potreslo?

- Mislio sam reći, dobro se držim. S obzirom na sve.

Cijeli intervju pročitajte u tiskanom izdanju Extre!

Vezane vijesti

Nema leba od demantovanja

Nema leba od demantovanja

"Nemeš seli u Zagreb", "Marijana kupuje stan u Beogradu", "Nemeš i Marijana planiraju zajednički život", "Nemeš zbog Marijane prekinuo sve odnose s… Više

Komentari

registracija
8/7/09

bankar, 02.05.11. 13:07

jebiga nemeš ima veći


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika