02.05.2011. / 07:00

Autor: Martina Koić

Vedran Ćorluka: Obnovio ljubavnu vezu s Ivom Buzov

Nogometni reprezentativac i igrač nogometnog kluba Tottenham uoči Uskrsa je viđen u društvu svoje bivše djevojke u jednom zagrebačkom klubu, a iako je on demantirao da je uopće bio u Zagrebu, više svjedoka nam je potvrdilo da su viđeni skupa i da im se nogometaš pohvalio kako je opet sretan u ljubavi

Iako ga je u Sokolu s Ivom Buzov vidjelo više ljudi, Vedran Ćorluka tvrdi kako je tad bio u LondonuIako ga je u Sokolu s Ivom Buzov vidjelo više ljudi, Vedran Ćorluka tvrdi kako je tad bio u LondonuIako su prekinuli krajem prošle godine, izgleda kako Vedran Ćorluka i Iva Buzov ipak nisu mogli jedno bez drugoga. Prema svemu sudeći, nogometaš engleskog Tottenhama i crnokosa Velikogoričanka nedavno su se pomirili. Naime, dan prije Uskrsa, na Veliku subotu, došli su zajedno u zagrebački narodnjački klub Sokol. Odmah na ulazu u klub Sokol zastali su za stolom na kojem je bio sportski direktor Dinama Zoran Mamić u društvu nogometaša tog kluba. Budući da su se Dinamovci iznenadili kada su Ćorluku vidjeli kako u klub ulazi u društvu bivše djevojke, on je jednom prijatelju koji je sjedio za tim stolom pojasnio kako "ljubav opet cvate“.

Vedran Ćorluka, pak, ima drugu priču: "Moj klub je imao utakmicu na Veliku subotu u Londonu i nisam mogao biti u Zagrebu taj dan. Iva i ja smo u dobrim odnosima i nemamo se zašto miriti jer se nismo ni posvađali, samo smo se razišli i nastavili svatko svojim putem. Siguran sam da ćemo oboje opet biti sretni, ali s nekim drugim“, kazao je. Njegova tvrdnja kako tu subotu nije bio u Sokolu nas je iznenadila jer ga je nekoliko ljudi tu večer vidjelo u tom klubu, a i jedno je kratko vrijeme proveo u društvu Dinamovaca pa je teško pomisliti kako ga je netko zamijenio s osobom koja mu samo nalikuje.

"Ja stvarno nisam bio u Sokolu te subote jer su mi roditelji došli za Uskrs u London. Sa mnom su bili na utakmici u subotu i ostali su u Londonu do utorka, tako da ste me vjerojatno zamijenili s nekim.“ Pomislili smo kako je Ćorluki problem reći kako je tu večer izašao van jer mu to klub možda ne dopušta, no on je kazao: "Ne bih imao nikakvih problema s klubom i da sam bio u Sokolu i da vi to napišete, ali to jednostavno nije istina”.

Cijeli članak pročitajte u tiskanom izdanju Extre!

Vezane vijesti

Ćorluka: Španjolska i Njemačka favoriti, Švedska iznenađenje

Ćorluka: Španjolska i Njemačka favoriti, Švedska iznenađenje

Hrvatski nogometni reprezentativac Vedran Ćorluka dao je intervju za eminentni nogometni portal Goal.com u kojem je analizirao Euro u Ukrajini i… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika