Objavljeno u Nacionalu br. 807, 2011-05-03

Autor: Plamenko Cvitić

Ratko Maček se na krstarenju odmara od razvoda i svjedočenja u Uskoku

Mačeku navodno društvo pravi i jedna ženska osoba, njegova nova ljubavna partnerica čiji identitet bivši Vladin glasnogovornik čuva predanije nego tajne svog nekadašnjeg poslodavca, bivšeg premijera Ive Sanadera

Bivši glasnogovornik Vlade i suvlasnik tvrtke za odnose s javnošću MPR ovih se dana odmara krstareći Mediteranom u društvu svoje nove partnerice. Naime, kako je poznato, Maček je krajem veljače pokrenuo proceduru razvoda od supruge Milene nakon 20 godina braka, a prema Nacionalovim izvorima cijeli proces je nedavno završen. Inače, Ratko i Milena Maček imaju dva punoljetna sina, a njihovi poznanici tvrde kako je upravo činjenica da su im djeca odrasla uvelike pridonijela odluci da se razvedu, bez straha da će tako povrijediti druge članove obitelji. Zasad se ne zna kako su nakon razvoda podijeljeni zajednički poslovi, s obzirom na to da je Milena Maček posljednjih godina razvila ozbiljnu poduzetničku karijeru, a u varaždinskim kuloarima često se tvrdilo da Maček kontrolira lokalne medije preko svoje supruge i njezina brata Roberta Veseljaka.

Iako je u domaćim medijima tvrdio kako su se on i supruga sporazumjeli oko razvoda i zajednički odlučili kako će sve završiti na civiliziran način, čini se kako su brakorazvodne parnice ipak emotivno iscrpile Mačeka pa je odlučio relaksirati se jednotjednim turističkim aranžmanom plovidbe po mediteranskim otocima. Mačeku navodno društvo pravi i jedna ženska osoba, njegova nova ljubavna partnerica čiji identitet bivši Vladin glasnogovornik čuva predanije nego tajne svog nekadašnjeg poslodavca, bivšeg premijera Ive Sanadera. Naime, Maček je posljednjih mjeseci u više navrata svjedočio pred Uskokovim istražiteljima o svojim saznanjima u slučajevima gdje je za korupciju optužen Ivo Sanader, a neki mediji su spekulirali kako je i on sam bio povezan s korupcijskim aferama, no te informacije zasad su se pokazale neosnovanima

Vezane vijesti

Kriminalisti u 'Mea Mediji' zbog Mačeka?

Kriminalisti u 'Mea Mediji' zbog Mačeka?

Varaždinska policija na temelju naloga Općinskoga državnog odvjetništva u Varaždinu provodi kriminalističku istragu u vezi s povredom prava na rad… Više

Komentari

registracija
21/2/11

skyway, 03.05.11. 06:55

Plamenko, Plamenko Cviticu,
Taman kad sam se zanio procitati stogod o ovom ljigavom covjeku, ti me tresnu o pod s konstatacijom da nisi otkrio ime njegove ljubavne partnerice; pa ne znamo jeli guska ili patka pored Macek Ratka... Steta, nepregledna steta.
A kazes kako je po trlababalan informacijama, "upravo cinjenica da su im djeca odrasla uveliko doprinijela odluci da se razvedu, bez straha da ce tako povrijediti druge clanove obitelji." Ustajem popiti malo vode, jer ovo tesko da mogu progutati, mislim to da su im "djeca doprinijela", a u nastavku ne navodis koliko ih jos ima ispod dobi ove dvojice klipana, odnosno koliko bi ih sve skupa sceto neto moglo biti na gubitku. No, dobro.
"Ipak su brakorazvodne razmirice emotivno iscrpile Maceka, pa je odlucio relaksirati se jednotjednim turistickim aranzmanom", pazi sad - po mediteranskim otocima!
Joj, ubit cu se Plamenko i poloziti svoj mladi zivot na ovaj clanak, ne bi li bilo barem kakve koristi, jer ovo ne mogu preboljeti. Lupez nad svim lupezima, okorjeli bandit posao ubijati tugu s tvoje i moje grbace Cvijicu, a ti mu predes pricu.
Umjesto da prokopas tko i zasto stiti ovog lazca i Sanederova krim kompanjona, ti mu seretski nabacujes ono od vica kako "predanije cuva ime partnerice nego tajne nekadasnjeg poslodavca."
Koje tajne Plamenko? Pa, one kako "postoje" racuni za Sanaderove satove, koje je on osobno vidio, vec je otkrio.
No, bit ce ih jos. Tako se ti pobrini da on propjeva malo o svojim marifetlucima i ne lovi po mediteranskim otocima Macek Ratka, jer uskoro ce biti zeljan i bistre voda Bundeka...


registracija
5/3/10

starimudrac, 03.05.11. 07:21

razvode se zato da spriječe oduzimanje popljačkane imovine.


registracija
21/2/11

skyway, 03.05.11. 07:50

@starimudrac,
vrlo je to moguce, na sto nisam racunao. Vi ocito jeste starisimudrac i svaka cast.
Sada, nakon vaseg posta namece mi se razmisljanje da je ovu "bisernicu" od Plamenka, cvita moga biloga, spen macak narucio. To me zaista ne bi iznenadilo...


registracija
7/9/07

Vinogradar, 03.05.11. 14:47

A jel ovaj gospon, zvani "ljudski drek", krstari MEDITERANOM možda na jahti "Malo vitra" i da li ga kao Bajićevog "svjedoka pokajnika" čuvaju specijalci kako se ne bi otkrio identitet "NJEGOVE NOVE LJUBAVNE PARTNERICE"?
-------------------------------
Nazire li se kraj pravnoj ludosti hadezeovsko-koalicijske Vlade?


registracija
18/1/08

ankicascreiber, 03.05.11. 15:20

čovijek se odmara nakon teškog rada trošeći svoj teškoi pošteno zarađen novac. U isto doba penzici s umjetnim kukovima stoje satima u redu da bi dobili jedan papir, je pravna država je stroga i svi papiri moraju postojati.


registracija
30/11/10

jato, 03.05.11. 16:44

Gnjus ostaje gnjus, brat mu je isti,teški Kradezeovac zaposlen u Carini


registracija
4/5/11

Freya, 04.05.11. 14:49

Čini mi se da ovaj smiješni napis želi poručiti kako je Maček - stari debeli potentni jarac još uvijek u (bog te pit`o kakvom) seksualnom naponu.
Nije bitan identitet tzv. `ljubavne partnerice`, bitno je da on kara na jahti!


registracija
6/3/11

erdedi, 29.07.11. 10:25

Taj tip, Maček po priznanju Lozice donio mu je
416,000 € za kupnju lista Dogma. Nakon toga Maček je bio na ispitivanju u Uskoku. I on se danas odmara na krstarenju. Kako je to moguće. Ako svjedok( Lozica) tvrdi da mu je Maček u torbi donio taj iznos, Maček bi trebao biti u pritvoru, već zbog tolikog iznosa, u kešu.

Uz to nije mi jasno kako je jedan od največih profitera
u Državi (Žužul) još na slobodi. Pa u prodaji Plive Sanader, Žužul, i Čović uzeli su više, nego u svim ostalim "poslovima" zajedno.


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika