04.05.2011. / 11:43

Autor: Ante Mihić

Jug u Budvi traži prolazak na Final four Eurolige

Jug i Budva M:tel ove su se godine sastajali nekoliko puta, a u svim dosadašnjim dvobojima Jug je izlazio kao pobjednik, ali već posljedna utakmica u Budvi, kada se pobjednik nije znao do posljednjeg trenutka, je upozorenje da Jug očekuje teška i neizvjesna utakmica

Vaterpolisti Jug CO-aVaterpolisti Jug CO-aNakon domaćeg poraza od Partizana u 5. kolu Dalekovod Eurolige, Vaterpolo klub Jug je prilično zakomplicirao situaciju u najelitnijem europskom vaterpolo natjecanju. Kako bi se plasirali na Final four u Rimu, Jug u posljednjem kolu, protiv Budve M:tel, koji se igra u srijedu, 4. svibnja mora ostati neporažen, što znači da Jugovoj momčadi odgovara i neodlučen rezultat. Susret u Budvi počinje u 19,00 sati, sudit će Erhan Tulga iz Turske i Axel Bender iz Njemačke, dok će delegat biti Anatol Grintescu iz Rumunjske.

Jug i Budva M:tel ove su se godine sastajali nekoliko puta, a u svim dosadašnjim dvobojima Jug je izlazio kao pobjednik, ali već posljedna utakmica u Budvi, kada se pobjednik nije znao do posljednjeg trenutka, je upozorenje da Jug očekuje teška i neizvjesna utakmica. 
Ukoliko žele plasman na Final Four, igra Juga treba biti strpljiva i disciplinirana jer Budva je momčad sa nekoliko vrhunskih igrača i pojedinaca koji su u stanju i sami riješiti utakmicu. Večeras nešto iza 21 sat saznat ćemo hoće li se Jug CO plasirati na Final Four sedmi puta uzastopno ili će to učiniti Budva M:tel po prvi puta. Jug je kvalitetnija momčad od Budve, ali svoj karakter i snagu trebat će dokazati i danas u plivalištu.

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika